Odp: WOŚP 2012/2013/..........
Ja też i nie mogę go nijak poprawić, ale zapraszam wszystkich właścicieli Fortschrittów do licytacji filtrów PiotraK
http://aukcje.wosp.org.pl/fortschritt-w … a-i2694487
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » WOŚP 2012/2013/..........
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja też i nie mogę go nijak poprawić, ale zapraszam wszystkich właścicieli Fortschrittów do licytacji filtrów PiotraK
http://aukcje.wosp.org.pl/fortschritt-w … a-i2694487
trochę podkręciłem licytacje filtrów
Filtry jadą do mnie.
Gratulacje dla wszystkich uczestników aukcji. Serdecznie dziękuję wszystkim którzy się zaangażowali we wspólną forumową akcję, i za to że jeszcze umiemy porozumieć się ponad podziałami.
gratulacje niech służą
Dziękuję.Zbytnio nie dbam o swoje sprzęty, ale na dobre filtry na pewno one zasługują.
każdy sprzęt zasługuje na dobre filtry przynajmniej ja tak myślę
Pojechały by do mnie gdybym nie był na weselu
Dziękuję koledzy za udział w moich licytacjach i serdecznie gratuluję zwycięzcom. Paczki z filtrami powysyłałem dopiero dzisiaj i tu pragnę przeprosić, że tak to długo z mojej strony trwało. Na swoje wytłumaczenie mam to, że najpierw u nas były ferie i wyjazd z rodzinką bez komputera i bez internetu, z jednoczesnym maksymalnym ograniczeniem komórkowym. Po raz pierwszy coś takiego mi się udało i też po raz pierwszy porządnie odpocząłem od tych elektronicznych zabawek z wielką korzyścią dla pozostałej części rodzinki. Potem był przyjazd do domu, a tu szczur poprzegryzał przewód od internetu i dwa dni szukałem usterki, jednocześnie pękła rura na przyłączu wodnym do domu, a potem dzieciaczki się pochorowały i to hurtowo, wszystkie razem No ale teraz już sytuacja jest opanowana, paczki wyszły i te sprawy mam zakończone. Szkoda, że "Złoty Tłok" się nie obronił, ale będzie motywacja do kolejnej próby za rok
Tak więc jeszcze raz wszystkim zaangażowanym bardzo dziękuję i do zobaczenia w tym wątku za już niecały rok SIEMA
Gramy w 25 finale? Prezes zabrania :nooo:
A co ma prezes do gadania liczy się większość
Na przekór prezesa dwa razy mocniej.Nawet poczcie zakazali drukować znaczki.Daj sygnał jestem na tak.
Jak nie jak tak,jak co roku jestem.
Na przekór prezesa dwa razy mocniej.Nawet poczcie zakazali drukować znaczki.Daj sygnał jestem na tak.
Jak wszyscy wyjdą z takim założeniem to będzie się działo.
Przyłączam się z podwojoną stawką. W portfelu dwa razy mniej ale dam 2x więcej
Nie miałem tu na myśli aspektu finansowego bo wiadomo co łaska ale nie miej jak... Krzysiek ale czemu nie dam podwójnie lepiej tu niż w aptece zostawić.
Ta akcja ma coraz więcej przeciwników więc to chyba dobry pomysł na pokazanie im....
Gramy w 25 finale? Prezes zabrania :nooo:
Ale czyj prezes?
W mojej firmie ja jestem szefem wszystkich szefów i ja zatwierdzam przelewy. Panie co pan? Przelewamy komu chcemy, czy to się komuś podoba, k...a czy nie!!!
Ja też się dorzucę. Nie wiem czego Owsiaka tak tyranizują, gość robi niezłą robotę.
O lee o le o le, nie damy sie, nie damy sie ! :walka: Wplacimy kasę i ch*j nasze pieniądze nasza decyzja ! :beer:
Cieszy mnie ten Wasz entuzjazm ja już od pól roku nie daję tacę więc też będzie podwójnie
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » WOŚP 2012/2013/..........
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo