Odp: dzierżawa
bedzie czekaj, zadzwonic dla własnego spokoju nie zaszkodzi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » dzierżawa
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bedzie czekaj, zadzwonic dla własnego spokoju nie zaszkodzi
moze do sołtysa zadzwonie czy nie zapomniał wywiesic
Włąśnie dlatego ja zawsze dzwonie, kilkanaście lat temu był sołtys co nie było mu na reke wywieszać , i poszło parenascie haa
Teraz w internecie są ogłoszenia na stronie anr
tak a tego co mnie interesuje nie ma...
Rok temu u mnie pierwsze informacje o przetargach były w listopadzie a same przetargi w marcu i kwietniu. W tym już nie mają co dzierżawić więc nie powiem czy szybciej pracują. Pozostaje Ci czekać i sprawdzać na stronie agencji.
Dzieki
zbieram papiery do przystapienia do przetargu i nie wiem jak takie oswiadczenie powinno wyglądać
e. zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z UoODO w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia kwalifikacji oraz postępowania przetargowego.
zachodniopomorskie - kilkudziesięciu rolnikom postawiono zarzuty ustawiania przetargów na ziemię, 4 postawiono zarzuty kierowania grupą przestępczą. Info z radia. Każdy orze jak może
jag by się żaden nie przyznał to nie ma dowodów ale jeden z pękał i puścił farbę i po ptakach
Ja dzis złozyłem papiery po swietach okarze sie ilu ludzi startuje do przetargu
u nas średnio od 5 do 15 osób
mam nadzieje ze niektórzy odpuszczą bo to tylko 0,5ha
a nie no ja mówie o takich dzialkach po 15 ha, na takie cuś to jest 1-2osoby albo i wcale
u mnie na działk iod najgorszej i najmniejszej 17 osób, na najlepszą 47. przeciętne obłożenie to 35 chętnych na jedną
notariusz skasował ok 210tyś zł za oferty.
u mnie będzie licytacja, jak zobacze na liscie pewne nazwisko to nawet wadium nie wpłacam i nie jade, szkoda nerwów
jest 2 osoby zakwalifikowane ja i ktos kogo nie znam...
nie chce wysoko licytowac, ale znowu wpuszczać kogos obcego tez nie mam ochoty...
no to chyba sytuacja jasna,przemyśl za i przeciw, ustal granice do której walczysz. Twoje życie w Twoich rękach.
Mamy 2 ha dzierżawy tzn. szkolnej po nauczycielach jest za to 500 kg pszenicy obok jest 1 ha również szkolne i była licytacja był na niej tata i gość z miasta do 2.7 nabił dobry jest
to tu za 0,5 ha zaczynamy od 3,5q pszenicy... Jak psychologicznie podejśc gościa przed licytajcą i jak licytować?
Strony Poprzednia 1 … 12 13 14 15 16 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » dzierżawa
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo