281 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-04-15 16:47:05)

Odp: ZAGROŻENIA

Tomek pamiętaj, zawał, rak, gwałt, deszcz, trzęsienie ziemi, ból zęba, muzułmanie drepczący do Europy i zamachy to nic innego jak wola Boża. Nic nie dzieje się bez Jego woli, wiedzy i zgody. Przemyśl to, trzeba umieć przyjąć Jego wolę z godnością nawet jeżeli jej nie rozumiesz. Tak jak Hiob.

Androl zwróć uwagę na datę tego co jest pod kreską, w tamtym czasie Adolf był 4 razy na okładce TIMESa. był nominowany do pokojowej nagrody Nobla. Nikt w 1931 roku nie spodziewał się że wyrośnie z tego takie monstrum.
Domyślam się że jako zagrożenie widzisz muzułmanów idących do Europy. Zapewniam Cię że nie masz się czego obawiać, już mieliśmy ich 2000 z Włoch i w krótkim czasie sami pojechali do Niemiec bo tam liczyli że będzie jeszcze lepiej pomimo że w PL ludzie dobrej woli zorganizowali dla nich zaplecze we własnych domach. W całej masie imigrantów jest niewielu Syryjczyków, reszta to ludzie którzy się podpieli pod potrzebujących. Niemcy obecnie mają program do analizy mowy aby oddzielić Syryjczyków od reszty która ma być deportowana do karjów pochodzenia.
Jeżeli piszesz o tym co wyprawia się w Szwecji to nie jest to kwestia samych imigrantów tylko tego że ktoś odpowiedzialny za imigrację w Szwecji nie myśli. Sami mają problem na własne życzenie. Jeżeli Ci co szukają azylu nie potrafią uszanować prawa w kraju który daje im gościnę to niestety nie zasługują na pomoc. Czyż nie?
Krajem który prowadzi bardzo mądrą politykę imigracyjną jest Australia. Australia wybiera kogo chce, na ściśle określonych warunkach.
Ja nie mam nic przeciwko osiedlaniu się w Polsce artystów, profesorów, lekarzy, muzyków, fizyków kwantowych. Wszystkich wartościowych ludzi. Ale ja nie jestem katolikiem i nie muszę tkwić w schemacie miłosierdzia bezwarunkowego. Katolicy muszą bo inaczej zaprzeczają naukom Chrystusa.
A jeszcze co do Niemiec to że wpuścili imigrantów nawet nie sprawdzając ich tożsamości to wynik wyrzutów sumienia po holokauście, chcieli sami przed sobą i przed światem się wybielić i teraz zauważyli że jest problem i chcą się wycofać rakiem albo przerzucić gorący węgielek w inne ręce.
Myślę że Polska dla nich to klęska, sądzę że nawet gdyby byli rozlokowanie w Polsce to chwila moment i ich nie ma. Ja jak wspomniałem nie mam problemu z przyjecięm muzułmanina w moim domu jeżeli mogłbym pomóc Syryjczykom uciekającym przed śmiercią to chętnie.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

282

Fenol napisał/a:

Tomek pamiętaj, zawał, rak, gwałt, deszcz, trzęsienie ziemi, ból zęba, muzułmanie drepczący do Europy i zamachy to nic innego jak wola Boża. Nic nie dzieje się bez Jego woli, wiedzy i zgody. Przemyśl to, trzeba umieć przyjąć Jego wolę z godnością nawet jeżeli jej nie rozumiesz. Tak jak Hiob.

Androl zwróć uwagę na datę tego co jest pod kreską, w tamtym czasie Adolf był 4 razy na okładce TIMESa. był nominowany do pokojowej nagrody Nobla. Nikt w 1931 roku nie spodziewał się że wyrośnie z tego takie monstrum.
Domyślam się że jako zagrożenie widzisz muzułmanów idących do Europy. Zapewniam Cię że nie masz się czego obawiać, już mieliśmy ich 2000 z Włoch i w krótkim czasie sami pojechali do Niemiec bo tam liczyli że będzie jeszcze lepiej pomimo że w PL ludzie dobrej woli zorganizowali dla nich zaplecze we własnych domach. W całej masie imigrantów jest niewielu Syryjczyków, reszta to ludzie którzy się podpieli pod potrzebujących. Niemcy obecnie mają program do analizy mowy aby oddzielić Syryjczyków od reszty która ma być deportowana do karjów pochodzenia.
Jeżeli piszesz o tym co wyprawia się w Szwecji to nie jest to kwestia samych imigrantów tylko tego że ktoś odpowiedzialny za imigrację w Szwecji nie myśli. Sami mają problem na własne życzenie. Jeżeli Ci co szukają azylu nie potrafią uszanować prawa w kraju który daje im gościnę to niestety nie zasługują na pomoc. Czyż nie?
Krajem który prowadzi bardzo mądrą politykę imigracyjną jest Australia. Australia wybiera kogo chce, na ściśle określonych warunkach.
Ja nie mam nic przeciwko osiedlaniu się w Polsce artystów, profesorów, lekarzy, muzyków, fizyków kwantowych. Wszystkich wartościowych ludzi. Ale ja nie jestem katolikiem i nie muszę tkwić w schemacie miłosierdzia bezwarunkowego. Katolicy muszą bo inaczej zaprzeczają naukom Chrystusa.
A jeszcze co do Niemiec to że wpuścili imigrantów nawet nie sprawdzając ich tożsamości to wynik wyrzutów sumienia po holokauście, chcieli sami przed sobą i przed światem się wybielić i teraz zauważyli że jest problem i chcą się wycofać rakiem albo przerzucić gorący węgielek w inne ręce.
Myślę że Polska dla nich to klęska, sądzę że nawet gdyby byli rozlokowanie w Polsce to chwila moment i ich nie ma. Ja jak wspomniałem nie mam problemu z przyjecięm muzułmanina w moim domu jeżeli mogłbym pomóc Syryjczykom uciekającym przed śmiercią to chętnie.

sarast napisał/a:

będziesz tym niepoważnymi teoriami w Wielki Piątek denerwował i do agresji zmuszał.  nie widzicie zagrożeń ??? szkoda. przyjedz cwaniaczku do GUBINA zaprowadzę cię do obozu dla uchodzców i jak zobaczysz komu chcesz pomagać a pro. po  :pewno i tak byś złamanej złotówki na ten cel nie wydał : to bys zmienił szybciutko zdanie  , stada młodych arabskich ogierów aż się grzeją . pewno was odwiedzą skoro tak zapraszacie.  ,, powodzenia

Może masz rację, nie widziałem ich obozu, tyle co z internetu i Twoich opowieści.
A tak nawiasem to bardzo chętnie Cię odwiedzę jeżeli byś chciał to będąc u ojca dałbym cynk gdybyś akurat miał czas...

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

283

Fenol zapraszam.

Leszek   dla kolegów'

284

Fenol ja pie... jak ty pi.... bez sensu typowa lewacka gadka od roku ja słyszę i już mi się rzygać chce ,mam nadzieje że takie głupki pierwsze pójdą pod nuż tylko że wtedy będzie za późno dla wszystkich.

285

http://jagiellonski24.pl/2017/04/21/kuk … ordynacji/

286

fenol coś specjalnie dla ciebie   https://wzzw.wordpress.com/2013/09/16/% … %E2%97%99/

287

juz dawno o tym mówiono, ale sprawa podobna jak z wałesą, z tuska tez za 15 lat bohatera zrobią

mdw

288 Ostatnio edytowany przez Fenol (2017-04-25 17:25:28)

tomek1974 napisał/a:

fenol coś specjalnie dla ciebie   https://wzzw.wordpress.com/2013/09/16/% … %E2%97%99/

cytat z tekstu który podałeś

"istnieje świadek, który przeżył Oświęcim i twierdzi, że Bartoszewski był kolaborantem."
cytat z tekstu który jest nieco wyżej
"Testis unus, testis nullus – jeden świadek, żaden świadek – jak głosi maksyma rzymskiego prawa."
Tendencyjna proza.
dlaczego jak googluje nazwiska to pojawiają się tylko w narodowym internecie a nie w wikipedii? ponieważ nikt w wiki nie będzie publikował niesprawdzonej treści bo za kłamstwa jest paragraf.
mam serdeczną prośbę, zanim podasz jakiś link przeczytaj go proszę, bo mi aż wstyd jak się ośmieszasz.
przeczytałem sobie też kim jest pani prof. Mira Modelska-Creech, czekam aż powołasz się na Pol Pota.
WB w swoich książkach pisał dlaczego zwolniono go z KL, poczytaj misiek, nie będziesz musiał łykać cudzych domysłów i kłamstw. Dowiedz się też co dalej zrobił z wiedzą jaką wyciągnął jako więzień.
i następnym razem podaj link pod którym się ktoś podpisze, tak to każdy cwaniak, nie wiem czy wiesz ale niektórzy piszą w internecie że Ziemia jest płaska i że kaloryfery są ciepłe bo  w nich benzyna płynie.

dziękuję Ci.

A o "Balbinie" czytałeś? poczytaj dlaczego Jarka zawsze dziewicę nie internowano, rozruszasz szare komórki.

289

Fenol napisał/a:

nie wiem czy wiesz ale niektórzy piszą w internecie że Ziemia jest płaska

Fenol byłeś w kinie 3D ? kto wie co jest prawdą co fałszem http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/bryty … hologramie

290

w du.... mam twoją lewacką literaturę, mózg ci wyprali i żadna prawda nie dociera ,żal mi ciebie i dam na mszę za twoją duszę.

291

Nie jesteś fair bo ja twoje przeczytałem od początku do końca.
Z serca serdeczne Bóg zapłać, ale mam prośbę, pomódl się ile jak chcesz. A kaske daj proszę na Owsiaka.

292

przeczytać jeden artykuł a kilka to różnica myślisz że mam czas studiować zakłamaną lewacką literaturę a co do Owsiaka to wole dać na Caritas

293

Chyba nie wiesz jak funkcjonuje Caritas. Osobiście w ciągu dwóch tygodni mogłem doświadczyć tego jak funkcjonuje.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

294

wasze religie i te caritasy czy cudawianki wiecznie prowadzą do niepotrzebnych sprzeczek proponuję  zachować wszystko dla siebie.

Sprzedam U-4514

295

http://jacekmiedlar.pl/2017/02/11/jak-z … na-prawda/

296

A co kogo obchodzą żydzi ?   a mało było ukraincow co pomagali ?  o tym się nie mówi polecam poczytaj o obozie w Sobiborze .

Sprzedam U-4514

297

Gość rozłożył UE na czynniki pierwsze. Trochę długie ale warto posłuchać.
https://www.youtube.com/watch?v=vf-42WVEbq0

298

dobrze sławek że ruszyłeś ten temat bo jak to mówią z deszczu pod rynnę nie chcemy komuny a unia wprowadzą ją tylnymi drzwiami na necie jest proste chasło obrazujące to ,unia=niemcy=mafia tak czy siak jak chcemy być Polakami to unia nam nie po drodze ale jakby udało się wprowadzić prawicowych europosłów z rożnych krajów to jest nadzieja na uzdrowieni powiem inaczej uratowanie europy ale czy już nie jest za późno.

Tomek konkrety poproszę. Na razie rzucasz hasła tylko albo inaczej- sam dajesz się na hasła i manipulacje nabierać. Wchodzą narodowcy z Twoimi poglądami do sejmu, wychodzimy z Unii i co dalej? dobrobyt zrobi się sam? Przypomina mi to trochę partię z drugiego bieguna czyli "Razem" kupa krzyku, kupa haseł i tak naprawdę poglądy się kupy nie trzymają:)

300

To zależy którzy narodowcy się do władzy dorwa. Oni też są podzieleni na narodowych socjalistów  i narodowych konserwatystów. Co pierwsi nie są wcale lepsi od tego bajzlu co teraz mamy.

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38