441

Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?

ładne te valtry, aż szkoda brudzić wink

442

Ładny !

443

nowy to ładny zobaczymy czy nie będzie się psuł

444

Gratulacje zakupu na pewno będziesz zadowolony moja ma dwa lata i prawie 2000 godzin i na razie bez problemów

Świat należy do młodzieży Stary robi Młody leży

445

Przede wszystkim jak masz od nowości to posłuży lata. Gratuluję zakupu i życzę bezawaryjnej pracy

E 516 na części
Telefon 695 076 269

446

Ładne ŁAdne ale też ładnie drogie smile) Bezawaryjności

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

447

Ładna i żeby równie ładnie się sprawowała wink

448

PIĘKNA ! Gratuluję !!  słuszna decyzja ! a wracając do tematu zakupu używanego "dobrego: ciągnika w mocy 120-150 km   to w sobotę objechałem kilku handlarzy dla kolegi z budżetem 70 tys zł . choć z góry założyłem że nic z tego nie będzie uległem i z nim jako : trochę znawca tematu : pojechałem i  nic bo jeśli naprawdę coś było godne zastanowienia to kosztowało pod 150000 tyś a to już moim zdaniem dołożyć kredytu i brać nowy ! ale te tańsze to po prostu traktory do wiecznej naprawy !!! awanturę u handlarza wywołałem bo głupot słuchać nie wytrzymałem i bezczelnego robienia chłopa w h... i  efekt taki z tej cało dziennej wyprawy to taki że przekonałem  chyba kolegę do rozglądania się za nowym albo czekania na jakiś strzał z prywatnych rąk bo innej drogi w tych pieniądzach nie widzę.

Leszek   dla kolegów'

449

miałeś zajechać...

mdw

450

było po 16 jak z Parowej wyjechałem i pod Żarami na taką zimę wiechałem że szok 20 cm śniegu na drodze i auta po rowach 10 km dalej już po zimie . wyslę ci zdjecie .pozd

Leszek   dla kolegów'

451

tani nowy ciągnik nie jest, ale  jest to w granicach możliwości ciągnik kosztował 370000 brutto minus vat który oddała mi skarbówka to jest 300000 tyś minus ARIMR oddała mi 150000 tyś i moich środków 150000 tyś i to jest tyle co pisze powyżej kolega za używany ciągnik

452

sarast a w parowej tego Deutza widziałeś ?? jak to w sumie wygląda ??
bo oni chyba mają najrozsądniejsze maszyny

https://www.otomoto.pl/oferta/deutz-fah … xtor=SEC-8

??

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

453

Agrotrona to bym nikomu nie polecał

454

Może rozwiniesz swoją teorię albo opinię ??

455

wojtas napisał/a:

sarast a w parowej tego Deutza widziałeś ?? jak to w sumie wygląda ??
bo oni chyba mają najrozsądniejsze maszyny

https://www.otomoto.pl/oferta/deutz-fah … xtor=SEC-8

??

TRUP JAK cała reszta na ich placu !! cwaniaczki coś dłubią sami a jak im nie wychodzi to świrują i pleta głupoty a szczególnie przy deutzu . daj sobie z nimi spokój.

Leszek   dla kolegów'

456

Mam nie odparte wrażenie że handel  jako takimi ciągnikami na Bolesławcu się skończył  a teraz tylko ciągną co jest aby tylko koła były ,,,,, masakra jakaś totalna ,,,

457

Marcino napisał/a:

Agrotrona to bym nikomu nie polecał

kolega miał i sobie chwali, sprzedał i kupił nowego na skrzyni ttv, taltego k110 wspomina z sentymentem i mówi o nim tylko dobrze

Rolnik z powołania:-)

458

sasiad ma deutza i dobry kolega tez i jeden i drugi powiedzieli że wiecej by nie kupili.

mdw

459

https://www.olx.pl/oferta/case-ih-maxxu … oxVNO.html koleiny maxum do sprawdzenia

Fortshritt: ZT325-A , D038, B-201.
Ford NewHolland 7840, Lamborghini 653 DT,
URSUS C-360 , Caterpillar 428B,
Case Magnum 7210, MF 38

460

Po podłodze sądząc jeśli jest nie zmieniana przebieg mógłby być prawdziwy. Przy powershiftcie grzebane bo dźwignia zmiany biegów od wersji pro. Ale może to całkiem niezły egzemplarz