Odp: Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
ładne te valtry, aż szkoda brudzić
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ładne te valtry, aż szkoda brudzić
Ładny !
nowy to ładny zobaczymy czy nie będzie się psuł
Gratulacje zakupu na pewno będziesz zadowolony moja ma dwa lata i prawie 2000 godzin i na razie bez problemów
Przede wszystkim jak masz od nowości to posłuży lata. Gratuluję zakupu i życzę bezawaryjnej pracy
Ładne ŁAdne ale też ładnie drogie ) Bezawaryjności
Ładna i żeby równie ładnie się sprawowała
PIĘKNA ! Gratuluję !! słuszna decyzja ! a wracając do tematu zakupu używanego "dobrego: ciągnika w mocy 120-150 km to w sobotę objechałem kilku handlarzy dla kolegi z budżetem 70 tys zł . choć z góry założyłem że nic z tego nie będzie uległem i z nim jako : trochę znawca tematu : pojechałem i nic bo jeśli naprawdę coś było godne zastanowienia to kosztowało pod 150000 tyś a to już moim zdaniem dołożyć kredytu i brać nowy ! ale te tańsze to po prostu traktory do wiecznej naprawy !!! awanturę u handlarza wywołałem bo głupot słuchać nie wytrzymałem i bezczelnego robienia chłopa w h... i efekt taki z tej cało dziennej wyprawy to taki że przekonałem chyba kolegę do rozglądania się za nowym albo czekania na jakiś strzał z prywatnych rąk bo innej drogi w tych pieniądzach nie widzę.
miałeś zajechać...
było po 16 jak z Parowej wyjechałem i pod Żarami na taką zimę wiechałem że szok 20 cm śniegu na drodze i auta po rowach 10 km dalej już po zimie . wyslę ci zdjecie .pozd
tani nowy ciągnik nie jest, ale jest to w granicach możliwości ciągnik kosztował 370000 brutto minus vat który oddała mi skarbówka to jest 300000 tyś minus ARIMR oddała mi 150000 tyś i moich środków 150000 tyś i to jest tyle co pisze powyżej kolega za używany ciągnik
sarast a w parowej tego Deutza widziałeś ?? jak to w sumie wygląda ??
bo oni chyba mają najrozsądniejsze maszyny
https://www.otomoto.pl/oferta/deutz-fah … xtor=SEC-8
??
Agrotrona to bym nikomu nie polecał
Może rozwiniesz swoją teorię albo opinię ??
sarast a w parowej tego Deutza widziałeś ?? jak to w sumie wygląda ??
bo oni chyba mają najrozsądniejsze maszynyhttps://www.otomoto.pl/oferta/deutz-fah … xtor=SEC-8
??
TRUP JAK cała reszta na ich placu !! cwaniaczki coś dłubią sami a jak im nie wychodzi to świrują i pleta głupoty a szczególnie przy deutzu . daj sobie z nimi spokój.
Mam nie odparte wrażenie że handel jako takimi ciągnikami na Bolesławcu się skończył a teraz tylko ciągną co jest aby tylko koła były ,,,,, masakra jakaś totalna ,,,
Agrotrona to bym nikomu nie polecał
kolega miał i sobie chwali, sprzedał i kupił nowego na skrzyni ttv, taltego k110 wspomina z sentymentem i mówi o nim tylko dobrze
sasiad ma deutza i dobry kolega tez i jeden i drugi powiedzieli że wiecej by nie kupili.
https://www.olx.pl/oferta/case-ih-maxxu … oxVNO.html koleiny maxum do sprawdzenia
Po podłodze sądząc jeśli jest nie zmieniana przebieg mógłby być prawdziwy. Przy powershiftcie grzebane bo dźwignia zmiany biegów od wersji pro. Ale może to całkiem niezły egzemplarz
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 52 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Kupno Ciągnika... Tylko Jaki ?
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo