Odp: Ręcę opadają.
Najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich bliskich.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i Twoich bliskich.
Najszczersze wyrazy współczucia.
Wyrazy współczucia
Aj co sie dzieje Wyrazy współczucia...
Wyrazy współczucia
Dzięki
Naprawde współczuję,to jest szok,tylu na raz i to w świątecznym okresie,wogóle ten rok jest od początku jakiś nieudany we wszystkim,niedawno w październiku też mój wójek zmarł.
60 lat i rak zwinął,najgorsze że tak nagle,bo na wiosnę nie miał ze soba żadnych problemów,nastepnie latem zabrało go pogotowie z bólem brzucha i miały to być niby wrzody na żołądku,a okazało się po czasie że to chłoniak,stanowczo za późno,wykryli to jak zaczeły mu sie robić dziury w jelitach.Najgorsze było to że musiał się wycierpieć przez ten czas... Także wyrazy współczucia Krzysiek
Wyrazy współczucia
Siostra mojego ojca po owdowieniu wyszła za mąż też za wdowca, dzieci wspólnych nie mają bo już nie czas był na nie, małżeństwem są od 22 lat.
Ten tragiczny wypadek to niestety syn z rodziną jej obecnego męża.
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju … 02451.html
Współczuje ....
Wyrazy współczucia....
Tragedia .... Dziś widziałem pogrzeb tych dwóch sióstr co dachowały do wisłoka , nie wyobrażam sobie nawet co czują rodzice w takiej chwili ........
Wyrazy współczucia....
Ta droga przejeżdżałem już setki razy bo to moja gminna i w życiu bym się nie spodziewał takiej tragedii w tym miejscu. To tylko pokazuje jak nietrwałe jest nasze życie.
Wyrazy współczucia ,każdy wypadek jest wielką tragedią ale gdy giną dzieci to tragedia jest niewyobrażalna... Co do wypadku z Wisłoka to nie wiem co we łbie miał ten 27-latek żeby się wozić z takimi młodymi dziewczynami... Sam mam dopiero 24 , ale 16 lub 18 latke mógłbym co najwyżej podwieźć do domu a nie jeździć bóg wie gdzie i po co...
Jeżeli syn wuja wyjdzie z tego, bo nadal jest w stanie ciężkim, to nie wiem czy sobie poradzi z tą tragedią.
U nas na krajowej 10 to jest jakaś masakra, co chwila w okolicy jakiś wypadek że skutkiem śmiertelnym, ostatnio w piątek z wiochą gość bmw wyskoczył na czołówkę i zabił babkę a w czwartek na obwodnicy piły drzewiarz poszedł tirem z mostu do rzeki i też trup... Masakra
Tragedia .... Dziś widziałem pogrzeb tych dwóch sióstr co dachowały do wisłoka , nie wyobrażam sobie nawet co czują rodzice w takiej chwili ........
w TV? bo jak na zywo to byłes rzut beretem ode mnie.
co do tej tragedi to wszyscy mówia o dziewczynach ale jeszcze zgineło 2 chłopaków a w mediach ten watek jest pomijany
Całość to tragedia ale dwoje dzieci na raz to już nawet nie wiadomo jak to nazwać .
wystarczyło nie zamknąć kurnika i lis wyrąbał w czerwcu 7 kur a kilka dni temu 10, zostawił 2 puste bez jajka koguta bo siedziały najwyżej
https://zapodaj.net/a0f7909967533.jpg.html
macie jakiś pomysł na automatyczne zamykanie ?
poszukaj czujnika zmierzchu który ma funkcje rozłączania obwodów i załączania oświetlenia koszt ok 40zł do tego 2 styczniki zasilacz i siłownik elektryczny z wbudowanymi krańcówkami (koszt ok 120zł). można też zbudować na zwykłym zegarze do gniazdka ale byś musiał pilnować czy prądu czasem nie było i na lato godziny przestawiać
Na samego lisa to wystarczy dobre ogrodzenie.
Strony Poprzednia 1 … 172 173 174 175 176 … 263 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Hyde Park » Ręcę opadają.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo