No właśnie z obrotami to nie mam bladego pojęcia, jakie ona ma. Jest oryginalnie w bialoruśce zamontowana. Chciałem wywalić oryginalny cieknący rozdzielacz na konto takiego uniwersalnego z dźwigniami z allegro. Są one w cenie jak używane, wiadomo nowy to nowy. Pomijam sekcję pływającą, bo nie przydaje mi się w tym ciągniku.
Myślę, że chyba można będzie kupić taki rozdzielacz 40l i będzie dobrze. Najprościej kupić większy ale kosztuje drugie tyle.. Miałem podłączać rozdzielacz pod kabiną pod oryginalne dźwignie z kabiny, ale to za dużo pasowania, a te uniwersalne nie są duże i wpakuje go zamiast dźwigni do ciągnika.
Tomek to wydajność będzie się zmniejszać, ale przy normalnych ciśnieniach takich koło 160bar to chyba nie ma aż takiego wpływu. Jakby pompa powyżej 200 skręcić to pewnie tak byłoby. Tak na mój rozum, że te 150-160 to takie bezpieczne.
A ten rozdzielacz 45l to coś takiego? http://allegro.pl/rozdzielacz-hydraulic … etargeting Nie widziałem nic pomiędzy 40 a 80l. Były jeszcze takie 60l, ale nie wiem czy to tylko tak napisane a to zwykły 40l.... Zamieszanie..