Odp: Agregat uprawowo-siewny
opory przed kołami ponieważ mam małe pola
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Maszyny uprawowe » Agregat uprawowo-siewny
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
opory przed kołami ponieważ mam małe pola
https://www.google.pl/search?q=agregat+ … 6cLQe9g0M: może cos w ten deseń?
Walnij piwo i prześpij się bo potem nie będziesz mógł spać przez to dziadostwo.
mi chodziło o to że brona kompaktowa plus nabudowany pneumatyczny siewnik, marka tylko przykładowa
Paweł aż tak jesteś zadowolony?
Oj i to jak... Szkoda słów bo bym mógł lekturę o tym badziewiu napisać. Jak tylko nie będzie mnie trzymała modernizacja to sprzedaję jak najszybciej żeby się pozbyć kłopotów i się nie wkurwiać ciągle... Mam zapytanie ale to na priv.
chyba wezmę agregat talerzowy dexwal z packerem i siewnik agromasz 2.7
dexwala na zywo tylko na targach widziałem. w pracy co widziałem to polecał bym grano system. Agromasz widziałem też się poprawił względem tych sprzed 7-10lat. a czemu 2,7? to ani w ścieżki nie pasi, i ledwo ciągnik kryje...
ja mam dexwall ale na pazurkach i jest ok
dexwala na zywo tylko na targach widziałem. w pracy co widziałem to polecał bym grano system. Agromasz widziałem też się poprawił względem tych sprzed 7-10lat. a czemu 2,7? to ani w ścieżki nie pasi, i ledwo ciągnik kryje...
ponieważ niektórzy pisali że będzie miał za ciężko podnieść i ciągać po świeżej roli
Pochwalę się Dziś stałem się posiadaczem siewnika kverneland MSC 3m myślę że Case jak go zobaczy będzie się z nim czołgał ) Trzeba będzie mocy podnieść
kawal byczka, tez sie czaje na coś takiego , ale najbardziej przekonuje mnie horsch
Jutro go stargam na podwórko , był w takiej cenie że szkoda nie wziąć 20tys rok 2007 od nowości w jednych rękach
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Maszyny uprawowe » Agregat uprawowo-siewny
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo