Odp: Pług
Ten ktory mniej wybity na wierzyczce
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ten ktory mniej wybity na wierzyczce
Chodzi mi która marka lepsza
Chodzi mi która marka lepsza
Kwestia gustu, ale Ty chyba nowego nie kupujesz. Obydwa ładnie orzą, overum chyba cięższy.
Zna może ktoś z was sprawdzone sklepy gdzie mają części do zachodnich pługów w rozsądnych cenach?
Co szukasz?to może pomogę.
Lepiej dorobić na wzór starych,w Końskich jest firma która się specjalizuje i dorobią z jakiej stali będziesz chciał
Stankiewicz Suwałki, robi lemiesze do większości modeli ze stali hardox, bardzo dobrze się sprawdzają.
link do strony https://www.lemiesze.pl/
Jeśli chodzi o zorientowanie w częściach do lemkena zaskoczył mnie
https://youtu.be/oU8qcsFlbrA
Chciałbym żeby w każdym sklepie tyle wiedzieli. Przez telefon on lepiej wiedział jaki mam pług proponował mi poszerzacze bruzdy itp a ja nawet nie wiedziałem o takich opcjach w tym modelu. Jednak nic nie zdążyłem od niego kupić bo zepsulem ramę w pługu:(
Konkretnie potrzebuje odkładnic do RabeWerka zagon. Kiedyś znalazłem na necie taki sam typ odkładnic jak moje w cenie 600 zł sztuka dlatego szukam czegoś tańszego, może coś znajdę
Zobacz sklep unirolu, dobre jakościowo elementy w przystępnej cenie
Co szukasz?to może pomogę.
Odkładnice do rabewerka , korpus HRP 346 O
Massey kiedyś Koseś pisał że swojego rabe przerobił na elementy robocze od b200. w korpusie wywiercił nowe otwory żeby pasowały pod elementy od b200 i jakoś mu to grało. nie wiem czy jeszcze go ma A dawno chyba go tu nie było to ciężko byłoby się zapytać
Hmm , dzięki za sugestie. Odkładnica do B200 kosztuje połowę tego co do mojego rabe. Muszę podjechać do grene i zmierzyć odkładnice od forszaja.
Strony Poprzednia 1 … 81 82 83
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo