Odp: Przystawka do zbioru kukurydzy.
Dokładnie nie wiem w sumie to myślę tylko o sobie usługi to raczej mała skala. Taka wyremontowana przystawka na ile hektarów rpóki się nie zużyje? Nie chodzi mi o drobne awarie tylko ogólne zużycie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Inne nie wymienione » Przystawka do zbioru kukurydzy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dokładnie nie wiem w sumie to myślę tylko o sobie usługi to raczej mała skala. Taka wyremontowana przystawka na ile hektarów rpóki się nie zużyje? Nie chodzi mi o drobne awarie tylko ogólne zużycie.
może jakiś kolega ma przystawkę do kukurydzy 5 na sprzedaż?
Witam dawno mnie nie było
Będę miał claas multimaster 6 rz do sprzedania aktualnie po remoncie tylko muszę skosić kuku a trochę jest jej to po sezonie mogę sprzedać
Wojtek jakie pieniądze chcesz? Mam aktualnie fantini 5 rzędów i zobaczę jak będzie szło. może zmieniłby na 6?
nie warto multimastera. droga w utrzymaniu
Każda jest droga . niestety .... ale remont jakiej kolwiek przystawki do kuku przyprawia o zawrót głowy
multimaster szczególnie drogi. na każdym wałku jak dobrze pamiętam 10 gwiazdek A każda kilka lat temu kosztowała 200 zł więc jeden rząd 4tys. te nóżki do tanich też nie należały i też 10 sztuk na rząd
Zebatki wystarczy przegladnąć co roku i ewentualnie spawy poprawić . Działa ) nożyki fakt 180 netto sztuka . dorabiam za 20zł sztukę wszystkie nowe goli że aż miło ) złego słowa nie powiem ) i lekko się kręci
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Inne nie wymienione » Przystawka do zbioru kukurydzy.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo