381

Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne

Drobiazgami i oznaczeniem. Dwu biegowa dmuchawa nawiewu, oświetlenie wnętrza kabiny, może jeszcze jakaś duperela.

382

No nie może mój jest 325 też mam biegi na dmuchawie i oświetlenie kabiny śmieje się . Ktoś kiedyś pisał że mają trochę inna skrzynie ale nie wiem czy to prawda

383

tomasz2009 napisał/a:

Witam Mam Takie Pytanie Rozglądam Sie Za Kupnem Fortschritta 323 I Spotkałem Sie Z Oznaczeniem Fortschritta 325 Czym On Sie Różni Od 323

Ma ponoć wzmocnioną hydraulikę - czy to prawda nie wiem. Znajomy a takiego ale przeznaczył go już na części i kupił kolejnego trzeciego forszaja.

384

powiedzcie mi czy nie wiecie o 323 w małopolskim

385

jakby ktoś słyszaj o jakimś forszaju 323 takim  do 16 tysięcy najlepiej w lubelskim ale jak bedzie w pomorskim to tesz sie nie pogniewam   takim ciągnikem to sie wsiada i 100 kilosów czy 800 to zadna różnica przynajmiej dla mnie

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

386

Proponuję ogłosić się w "KUPIĘ" tu raczej dajemy porady na co zwrócić uwagę

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

387

witam mam takie pytanie w którym miejscu jest numer ramy w fortschricie 323

PRZYJECHAŁEM NIM NA KOŁACH Z OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO DO FIRLEJA 450KM  W 12 GODZIN

388

w moim nr BYŁ bo już nie ma  po prawej stronie na wysokości przedniego mostu.

389

dzieki za informacje właśnie sie wybieram kupić forszaja 323 i taki niby detal ale wypadało by wiedzieć

390

hmm wspominam zakup mojego forsza, piekne czasy, czlowiek wiedzial bardziej czego chce niz dzisiaj, owczas pekalem sie zakupu a to taka prosta sprawa.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

391

witam od dłuższego czasu zbierałem się do zakupu fortschrita 323  i wczoraj takiego właśnie nabyłem dałem za niego 15,5 tys  według mojej oceny stan jego jest bardzo dobry silnik był  pół roku temu po kapitalce chodzi elegancko i bardzo nie dymi hydraulika też jest ok tylko ma zwalone obroty na walku przekaźnika mocy bo 500 wchodzi a 1000 nie ale tysiączka to mało kiedy sie używa opony 80% komplet obciążników (przód tył)i zaczepy obydwa są. ciągnikiem przypakowałem na kołach 450km w 13 godzin bez żadnej awarii więc pierwszy chrzest bojowy przeszedł pozytywnie
a kolegom z forum chce podziękować za cenne rady bo naprawdę się przydały

392

No to gratulacje mam nadzieję udanego zakupu .

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

393

Tomaszu a powiedz jeszcze gdzie go kupiłeś i czy podczas szukania widziałes jakies sztuki z allegro, bo ja tez sie przymierzam do zakupu 323 i chciałbym wiedziec czy te ktore sa na allegro to sa warte zakupu.

394

Tomasz za te 450km masz +

395

ode mnie tez + za wytrwałości i taki długi rejs tym "statkiem" jeśli można wiedzieć to skąd dokąd jechałeś:))

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

396

tomasz2009 poszukaj na forum, jest opisane jak włączyć 1000 obrotów WOM

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

397

Tomasz 2009 trzeba wałek wyjąć i skrócić od wewnętrznej strony o jakieś 2-3cm i 1000 będzie wchodził ja miałem tak samo przy swoim.

398

ja tego nie rozumiem

399

http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=152
http://fortschritt.p2a.pl/viewtopic.php?id=1228&p=3
Poczytaj i pooglądaj.

400

marcin końcówka WOM jest wymienna i od 1000 jest krótsza o około 2 centymetry od końcówki 540 i to powoduje że można włączyć  1000 obrotów .Końcówka 540 ma sześć frezów a 1000 chyba 22 .

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile