Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Drobiazgami i oznaczeniem. Dwu biegowa dmuchawa nawiewu, oświetlenie wnętrza kabiny, może jeszcze jakaś duperela.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Drobiazgami i oznaczeniem. Dwu biegowa dmuchawa nawiewu, oświetlenie wnętrza kabiny, może jeszcze jakaś duperela.
No nie może mój jest 325 też mam biegi na dmuchawie i oświetlenie kabiny śmieje się . Ktoś kiedyś pisał że mają trochę inna skrzynie ale nie wiem czy to prawda
Witam Mam Takie Pytanie Rozglądam Sie Za Kupnem Fortschritta 323 I Spotkałem Sie Z Oznaczeniem Fortschritta 325 Czym On Sie Różni Od 323
Ma ponoć wzmocnioną hydraulikę - czy to prawda nie wiem. Znajomy a takiego ale przeznaczył go już na części i kupił kolejnego trzeciego forszaja.
powiedzcie mi czy nie wiecie o 323 w małopolskim
jakby ktoś słyszaj o jakimś forszaju 323 takim do 16 tysięcy najlepiej w lubelskim ale jak bedzie w pomorskim to tesz sie nie pogniewam takim ciągnikem to sie wsiada i 100 kilosów czy 800 to zadna różnica przynajmiej dla mnie
Proponuję ogłosić się w "KUPIĘ" tu raczej dajemy porady na co zwrócić uwagę
witam mam takie pytanie w którym miejscu jest numer ramy w fortschricie 323
w moim nr BYŁ bo już nie ma po prawej stronie na wysokości przedniego mostu.
dzieki za informacje właśnie sie wybieram kupić forszaja 323 i taki niby detal ale wypadało by wiedzieć
hmm wspominam zakup mojego forsza, piekne czasy, czlowiek wiedzial bardziej czego chce niz dzisiaj, owczas pekalem sie zakupu a to taka prosta sprawa.
witam od dłuższego czasu zbierałem się do zakupu fortschrita 323 i wczoraj takiego właśnie nabyłem dałem za niego 15,5 tys według mojej oceny stan jego jest bardzo dobry silnik był pół roku temu po kapitalce chodzi elegancko i bardzo nie dymi hydraulika też jest ok tylko ma zwalone obroty na walku przekaźnika mocy bo 500 wchodzi a 1000 nie ale tysiączka to mało kiedy sie używa opony 80% komplet obciążników (przód tył)i zaczepy obydwa są. ciągnikiem przypakowałem na kołach 450km w 13 godzin bez żadnej awarii więc pierwszy chrzest bojowy przeszedł pozytywnie
a kolegom z forum chce podziękować za cenne rady bo naprawdę się przydały
No to gratulacje mam nadzieję udanego zakupu .
Tomaszu a powiedz jeszcze gdzie go kupiłeś i czy podczas szukania widziałes jakies sztuki z allegro, bo ja tez sie przymierzam do zakupu 323 i chciałbym wiedziec czy te ktore sa na allegro to sa warte zakupu.
Tomasz za te 450km masz +
ode mnie tez + za wytrwałości i taki długi rejs tym "statkiem" jeśli można wiedzieć to skąd dokąd jechałeś:))
tomasz2009 poszukaj na forum, jest opisane jak włączyć 1000 obrotów WOM
Tomasz 2009 trzeba wałek wyjąć i skrócić od wewnętrznej strony o jakieś 2-3cm i 1000 będzie wchodził ja miałem tak samo przy swoim.
ja tego nie rozumiem
marcin końcówka WOM jest wymienna i od 1000 jest krótsza o około 2 centymetry od końcówki 540 i to powoduje że można włączyć 1000 obrotów .Końcówka 540 ma sześć frezów a 1000 chyba 22 .
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo