361

Odp: To na początek ja

Ja ciągam pług 4 zagonową Unii, agregat uprawowy 4,2m Unii i talerzówkę Bury 3 metrową na resorach....

362

Mam pytanie z jaką prędkością można jechać fastracem np. po asfalcie

363

Marek323 napisał/a:

Mam pytanie z jaką prędkością można jechać fastracem np. po asfalcie

Dopóki Cię nie złapią to z maksymalną ale ogólnie w tym kraju pojazdem wolnobieżnym nie wolno chyba przekraczac 30 albo 40 km/h.

Tel.795-243-626
Trudno jest byc ***, ale ktoś to musi robic...
https://web.facebook.com/JanMir-1851091 … page_panel
http://www.janmir.com.pl

364

Max 30 km/h .

365

Jak masz fastraca to se kup CB....

366

ile na fastracu pisze że max pojedzie ??  jak pisze  że max  30-40 km na godzine to policja niech  się buja jak złapią ....  za niby przekroczenie predkości ....

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

367

http://www.youtube.com/watch?v=77CxBagNdYM tu macie film z Top Gear z JCB
coś  mi się kojarzy, że coś koło 60 km/h może się myle nie wiem

368

sąsiad ma fastraca i jak za nim jechałem to miałem ok 50 km/h dodam że miał 2 pełne przyczepy mokrego żwiru prosto z rzeki

Rolnik z powołania:-)

369

chyba najszybszy oryginalny idzie 80km/h ale podobno są szybsze.......  no cóż skoro 323 i 303 mogą lecieć 40....

370

Dokładnie Krzysiek..... Mój kumpel pracuje na Fastracu.... Ciąga nim głównie 2 przyczepy po 12t i na trasie pogina nim pod 70km/h ale mówił że maja jeszcze mocniejszego i z inną skrzynia biegów który idzie jeszcze lepiej

371

Ostatnio wujas był w niemczech to na autostradzie brał fastraca dopiero jak miał na liczniku 95-100 km/h.

372

80km/h to bezproblemowo można jechać  ale to raczej osiągalne bez ładunku chyba że mówimy o 8250 to ten i z ładunkiem tyle da radę jechać

373

Witajcie , od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem agregatu B 231 , wpadłem na pole to hektary w oczach giną jedyny mankament tego sprzętu to brak wałków zamiast nich ma założone brony , ale cóż dałem za niego 2500 i kupiłem od sąsiada który likwiduje gospodare , jakby co to ma jeszcze ursusa 1204 i pług 5x40 Stanrol.

od małej myszki do Cesarza , wszyscy żyją z gospodarza

tel 782 616 889 dla kolegów z forum czynny całą dobę  Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki , tylko cuda zabierają mi trochę czasu.                                                                                                          "Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się jadę co fabryka dała ....."

374

No gratuluje. Ja przesiadłem się z 2,80 na 5m to też zachwyt jak nie wiem, jak to szybko można uprawić. Tylko tych hektarów mało do uprawy takim sprzętem sad

375

U nas   zt320 ciąga agregat 4.20 m a plug gassner 3 skiby obrotowy

376

hmm smile   to nawet blisko  mieszkamy tongue   skąd żeś wyczarował ZT320 ?:P

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

377

Z Lubkowa smile  jutro porobię fotki  i założę mu wątek , u nas jest już 3rok zaranie bez awaria:)

378

hmm kupiłeś go  z zerwaną łapką  na sprzęgle ??  taka ciemna zieleń ?

379

Nie wszystko działało 3 lata temu to było on był na allegro za  12tys

380

jak wstawisz zdjęcie to nikt się tez nie obrazi smile
a Karlosa niestety już  dawno go tu na forum nie ma