Odp: To na początek ja
Ja ciągam pług 4 zagonową Unii, agregat uprawowy 4,2m Unii i talerzówkę Bury 3 metrową na resorach....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » To na początek ja
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja ciągam pług 4 zagonową Unii, agregat uprawowy 4,2m Unii i talerzówkę Bury 3 metrową na resorach....
Mam pytanie z jaką prędkością można jechać fastracem np. po asfalcie
Mam pytanie z jaką prędkością można jechać fastracem np. po asfalcie
Dopóki Cię nie złapią to z maksymalną ale ogólnie w tym kraju pojazdem wolnobieżnym nie wolno chyba przekraczac 30 albo 40 km/h.
Max 30 km/h .
Jak masz fastraca to se kup CB....
ile na fastracu pisze że max pojedzie ?? jak pisze że max 30-40 km na godzine to policja niech się buja jak złapią .... za niby przekroczenie predkości ....
http://www.youtube.com/watch?v=77CxBagNdYM tu macie film z Top Gear z JCB
coś mi się kojarzy, że coś koło 60 km/h może się myle nie wiem
sąsiad ma fastraca i jak za nim jechałem to miałem ok 50 km/h dodam że miał 2 pełne przyczepy mokrego żwiru prosto z rzeki
chyba najszybszy oryginalny idzie 80km/h ale podobno są szybsze....... no cóż skoro 323 i 303 mogą lecieć 40....
Dokładnie Krzysiek..... Mój kumpel pracuje na Fastracu.... Ciąga nim głównie 2 przyczepy po 12t i na trasie pogina nim pod 70km/h ale mówił że maja jeszcze mocniejszego i z inną skrzynia biegów który idzie jeszcze lepiej
Ostatnio wujas był w niemczech to na autostradzie brał fastraca dopiero jak miał na liczniku 95-100 km/h.
80km/h to bezproblemowo można jechać ale to raczej osiągalne bez ładunku chyba że mówimy o 8250 to ten i z ładunkiem tyle da radę jechać
Witajcie , od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem agregatu B 231 , wpadłem na pole to hektary w oczach giną jedyny mankament tego sprzętu to brak wałków zamiast nich ma założone brony , ale cóż dałem za niego 2500 i kupiłem od sąsiada który likwiduje gospodare , jakby co to ma jeszcze ursusa 1204 i pług 5x40 Stanrol.
No gratuluje. Ja przesiadłem się z 2,80 na 5m to też zachwyt jak nie wiem, jak to szybko można uprawić. Tylko tych hektarów mało do uprawy takim sprzętem
U nas zt320 ciąga agregat 4.20 m a plug gassner 3 skiby obrotowy
hmm to nawet blisko mieszkamy skąd żeś wyczarował ZT320 ?:P
Z Lubkowa jutro porobię fotki i założę mu wątek , u nas jest już 3rok zaranie bez awaria:)
hmm kupiłeś go z zerwaną łapką na sprzęgle ?? taka ciemna zieleń ?
Nie wszystko działało 3 lata temu to było on był na allegro za 12tys
jak wstawisz zdjęcie to nikt się tez nie obrazi
a Karlosa niestety już dawno go tu na forum nie ma
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 28 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » To na początek ja
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo