1,161

Odp: Pług

4200zł z przywózką,ale będę go przerabiał i to sporo tak że tysiaczek dojdzie.Efekt końcowy ma być taki 180cm orki i zabezpieczenia hydrauliczne.

1,162

ambitne założenia budżetowe. JAk skończysz to się pochwal
Powodzenia

1,163

Może koś zaintersowany kilka mozliwości

http://eagra.pl/mach-15089-Sprzedam-plug

1,164

Pietia napisał/a:

Może koś zaintersowany kilka mozliwości

http://eagra.pl/mach-15089-Sprzedam-plug

Jak by sobie dawał redę forszaj w tym pługu??:D
Pytam z ciekawości wink

1,165

U mnie  na  glinie  by  tego nie uciągną smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

1,166

JA CHĘTNIE SWOJE DWA KLAMOTY WYMIENIŁBYM NA TEGO JEDNEGO. Jak już miałbym go u siebie to i orać dałbym radę.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

1,167

chłopy tu ze 150 kucyków do niego jak nic

1,168

pietia a ty nie masz masz może stada 514 koło gizałęk i kuzyna z kilkoma bizonami

1,169

joker-konin napisał/a:

chłopy tu ze 150 kucyków do niego jak nic

4 a czasem 5 za Knurem, a 6 za Liazem :walka:

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

1,170

Panowie patrzcie tak jak Maras ze zrozumieniem to jet pług na rozwój gospodarki od 4 do 6 korusów od gliny po piachy i oczywiscie cena dobra. Kiedys miałem okazje takiego miec za 2500 zl. ale na zabezpieczeniach powietrznych ale to była 5 i ważył 3,5 tony

1,171 Ostatnio edytowany przez Pietia (2012-01-20 13:15:23)

Panowie spotkał sie ktoś z takim pługiem jak to się sprawdza w polu będę wdzięcznyza sugestie

http://img4.imageshack.us/img4/9663/2068736182.jpg

1,172

:-)

1,173

cuż to za firma ?? i jakie pieniądze??  wygląda to na eberhardt

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

1,174

to jest GASSNER!!

1,175

Wygląda ciekawie.rama delikatna ale na pewno solidna stal.Jak mechanizm obrotu i cena są OK to bierz a będziesz zadowolony.

1,176

Chłopaki jurto jadę oglądac to stoi 15 km odemnie a cena do zapłacenia 5500 zł. odkładnie i lemiesze wszystko w dobrym stanie sprzedawca zapewnia zapinać i w pole. Jak dzwoniłem
dziś do UNIROLU to ceny umiarkowane odkładnia 320 zł - franke lemiesze 90 -180 zł.
waży to 800 kg. a firma Gassner

1,177 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-01-26 15:08:29)

Panowie w Człuchowie na złomie leżą 2 PHX jeden kompletny drugi nie moze coś komus potrzebne siłownik? akumulator?

Siłowniki są na 2 węże nie wiem po co?

1,178

Mnie też to ciekawi.

1,179

Krzysiek w jakiej cenie siłowniki od skib

1,180

na alegro są po 250
A tu, no cóż waży to z 15 kg x 1,5 ( może więcej bo złom drogi) trzeba to jeszcze wyjąć  z pługa zapakować wysłać paczka chyba 24 zł do 30kg
ile chcesz zapłacić?
W sobotę będę w człuchowie jak podasz cenę...... żebym nie robił tego charytatywnie to jak ich nikt nie odkręci mogą być twoje