Odp: Pług
4200zł z przywózką,ale będę go przerabiał i to sporo tak że tysiaczek dojdzie.Efekt końcowy ma być taki 180cm orki i zabezpieczenia hydrauliczne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
4200zł z przywózką,ale będę go przerabiał i to sporo tak że tysiaczek dojdzie.Efekt końcowy ma być taki 180cm orki i zabezpieczenia hydrauliczne.
ambitne założenia budżetowe. JAk skończysz to się pochwal
Powodzenia
Może koś zaintersowany kilka mozliwości
Jak by sobie dawał redę forszaj w tym pługu??:D
Pytam z ciekawości
U mnie na glinie by tego nie uciągną
JA CHĘTNIE SWOJE DWA KLAMOTY WYMIENIŁBYM NA TEGO JEDNEGO. Jak już miałbym go u siebie to i orać dałbym radę.
chłopy tu ze 150 kucyków do niego jak nic
pietia a ty nie masz masz może stada 514 koło gizałęk i kuzyna z kilkoma bizonami
chłopy tu ze 150 kucyków do niego jak nic
4 a czasem 5 za Knurem, a 6 za Liazem :walka:
Panowie patrzcie tak jak Maras ze zrozumieniem to jet pług na rozwój gospodarki od 4 do 6 korusów od gliny po piachy i oczywiscie cena dobra. Kiedys miałem okazje takiego miec za 2500 zl. ale na zabezpieczeniach powietrznych ale to była 5 i ważył 3,5 tony
:-)
cuż to za firma ?? i jakie pieniądze?? wygląda to na eberhardt
to jest GASSNER!!
Wygląda ciekawie.rama delikatna ale na pewno solidna stal.Jak mechanizm obrotu i cena są OK to bierz a będziesz zadowolony.
Chłopaki jurto jadę oglądac to stoi 15 km odemnie a cena do zapłacenia 5500 zł. odkładnie i lemiesze wszystko w dobrym stanie sprzedawca zapewnia zapinać i w pole. Jak dzwoniłem
dziś do UNIROLU to ceny umiarkowane odkładnia 320 zł - franke lemiesze 90 -180 zł.
waży to 800 kg. a firma Gassner
Panowie w Człuchowie na złomie leżą 2 PHX jeden kompletny drugi nie moze coś komus potrzebne siłownik? akumulator?
Siłowniki są na 2 węże nie wiem po co?
Mnie też to ciekawi.
Krzysiek w jakiej cenie siłowniki od skib
na alegro są po 250
A tu, no cóż waży to z 15 kg x 1,5 ( może więcej bo złom drogi) trzeba to jeszcze wyjąć z pługa zapakować wysłać paczka chyba 24 zł do 30kg
ile chcesz zapłacić?
W sobotę będę w człuchowie jak podasz cenę...... żebym nie robił tego charytatywnie to jak ich nikt nie odkręci mogą być twoje
Strony Poprzednia 1 … 57 58 59 60 61 … 83 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pługi » Pług
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo