Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
w cenie b.dobrej 303 12tys.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w cenie b.dobrej 303 12tys.
jeszcze nie mam go u siebie w domu bo nie mam go jak przywieść. Na kołach nie można bo nie jest zarejestrowany. Dzwoniłem do pobliskiej firmy transportowej to nawet nie chcieli ze mną gadać.
Mam 303-ke jest świetny sam na nim pracuje ciągnik ma dusze nie miałem problemów z awaryjnością ,bardzo ważne pilnować smarowania i olejów . Ciągam agregat 5m i b201 idzie lekko i (wesoło) .Obecnie startuje w przetargu i jak wygram to kupie drugiego ale w kwadratowej kabinie jest szczelniejsza Pozdrawiam Jędrek
misiek a ile chcesz za mtz i gdzie mieszkasz a pro po forszajów ja mam 320 i w 100% maja lepsza kabinę ciszej a zresztą przecież o ile to już jest nowsze od 303 Niemcy już myśleli jak udogodnić operatorowi sprzętu
To jest białoruś JUMZ (bez przedniego napędu) mieszkam w opolskim a jaka jest dokładniejsza cena to ojca musiałbym spytać - jutro napisze dokładniej co i jak
daj swoj adres mailowy to bedziemy gadac - nie bedziemy zasmiecac forum
moj: michlob14@gmail.com
wiec tak rok produkcji mojego ruska to 82r. a cena to 7tys.
Chce się kolegom pochwalić że jakieś pół godz. temu przywiozłem forszaja 323 na swoje podwórko
dawaj foty :DD
jak bede miał czas to wstawie.
P.S wie może ktoś gdzie można kupić ciężarki przednie do fortschritta ?
:smiley::smiley: gratulacje zapodaj fotki i nie zapomnij dobrze opić :beer: ale po pijaku nie radę jeżdzić :nooo: może być niebezpiecznie a jak już dojdziesz do siebie to największy pług we wsi pożycz i do boju :walka:
podrap czasem pod maską a pięknie zamruczy
i koniecznie przywiaz mu czerwona wstazke to ci sasiedzi go nie zaczaruja
najlepiej na kominie lub lusterku
Całego przeciągnąć przez babskie majtki to już żadne czary go się nie ujmą
Panowie, jestem o krok od zakupu 325 z 87' za 20 000; Czy wart jest tych pieniędzy?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo