Odp: Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
w cenie b.dobrej 303 12tys.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w cenie b.dobrej 303 12tys.
jeszcze nie mam go u siebie w domu bo nie mam go jak przywieść. Na kołach nie można bo nie jest zarejestrowany. Dzwoniłem do pobliskiej firmy transportowej to nawet nie chcieli ze mną gadać.
Mam 303-ke jest świetny sam na nim pracuje ciągnik ma dusze nie miałem problemów z awaryjnością ,bardzo ważne pilnować smarowania i olejów . Ciągam agregat 5m i b201 idzie lekko i (wesoło) .Obecnie startuje w przetargu i jak wygram to kupie drugiego ale w kwadratowej kabinie jest szczelniejsza Pozdrawiam Jędrek
misiek a ile chcesz za mtz i gdzie mieszkasz a pro po forszajów ja mam 320 i w 100% maja lepsza kabinę ciszej a zresztą przecież o ile to już jest nowsze od 303 Niemcy już myśleli jak udogodnić operatorowi sprzętu
To jest białoruś JUMZ (bez przedniego napędu) mieszkam w opolskim a jaka jest dokładniejsza cena to ojca musiałbym spytać - jutro napisze dokładniej co i jak
daj swoj adres mailowy to bedziemy gadac - nie bedziemy zasmiecac forum
moj: michlob14@gmail.com
wiec tak rok produkcji mojego ruska to 82r. a cena to 7tys.
Chce się kolegom pochwalić że jakieś pół godz. temu przywiozłem forszaja 323 na swoje podwórko ![]()
dawaj foty :DD
jak bede miał czas to wstawie.
P.S wie może ktoś gdzie można kupić ciężarki przednie do fortschritta ?
:smiley::smiley: gratulacje zapodaj fotki i nie zapomnij dobrze opić :beer: ale po pijaku nie radę jeżdzić :nooo: może być niebezpiecznie a jak już dojdziesz do siebie to największy pług we wsi pożycz i do boju :walka:
podrap czasem pod maską a pięknie zamruczy ![]()
i koniecznie przywiaz mu czerwona wstazke to ci sasiedzi go nie zaczaruja
najlepiej na kominie lub lusterku
Całego przeciągnąć przez babskie majtki to już żadne czary go się nie ujmą ![]()
Panowie, jestem o krok od zakupu 325 z 87' za 20 000; Czy wart jest tych pieniędzy?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 41 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Zakup Fortschritta » Ile wart jest zt 323? na co zwrócić uwage,co jest delikatne
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo