421

Odp: Dyskusje czasowe.

koło mojego domu płynie taki strumień wody jest gdzieś pół metra a w zeszłym roku jak były roztopy to zamienił się w rzeczkę

422

Koseś masz wiadomość albo pełną skrzynkę

423

Woda was nie zaleje  ;ale za to leje  się woda z trybun rzdowych  ta jest niebezpieczna od naturalnej

424

http://www.farmer.pl/finanse/dotacje-i- … 600,1.html
No mam nadzieję, że po lekturze tego artykułu, chłopski elektorat PO zacznie się wstydzić za swoich reprezentantów.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

425

Ale nam bal wyprawią wszystkim !!  To samo  co ekipa AWS ! Ruina jak nic naszego kraju się szykuję  !

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

426

Rzecz w tym  ze wieś nie specjalnie głosowała na PO i Tusk o tym wie dlatego sprawy  wsi  są spychane  na boczny tor  w sejmie

427

popierać palikota siać marychę 1ha to tyle co z 50 pszenicy

428

Jak prawicowiec będzie  lewicowcem ? Toć to samo za siebie  przemawia !  Mowa o Plikocie .

429

On ani prawicowy ani lewicowy tak naprawdę on sam nie wie kim jest i  czego chce w tym sejmie

430

traktor jak czego chcą Kasy!!!!

431

koseś napisał/a:

Krzysiek ty weź mnie wesprzyj bo w człuchowie szmaciarze ze straży gminnej zrobili fotkę mojej zafiry od tylca jak jechałem przez tą dziurę .

w zeszłym roku też mi tam fotkę tyłu pojazdu zrobili miejscowość Mosiny dziady jedne

432

Jutro tata mój i jakaś ekipa z izb rolniczych jadą na strajk do szczecina będą walczyć o dopłaty krus ciekawo co to będzie

433

Damian witaj w klubie wink trzeba było po skamłać do Krzyśka to by ci może pomógł .

434

Marcin - o co  chodzi z tym  strajkiem w Szczecinie w sprawie KRUS

435

Dokładnie to nie wiem ale się zapytam wieczorem jak będę się w tata widział wiem że o dopłaty to o te 10 procent co chcą zabrać

436

a moze sie wybiore na ten strajjk zobaczyc co sie bedie dzialo.

437

koseś napisał/a:

Damian witaj w klubie wink trzeba było po skamłać do Krzyśka to by ci może pomógł .

To i ja się przyłączam smile U mnie w rodzinie też już wszyscy kierowcy zostali tam od tylca obfotografowani smile Kiedyś w tv nawet mówili, że te Krzyśkowe fotoradary są najbardziej "wydajne" w całej Polsce.

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

438 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-02-28 21:13:56)

trzeba zwolnić..... ja zwolniłem a jeździłem naprawdę szybko ( 3godz 15 min do stolicy 350km) a teraz..... mam więcej paliwa w baku tak o 20 -30% a że jadę godzinę dłużej

coś mi umknęło, chcą zabrać 10%?!?!?!?
Przeginają pałę......

439

Oglądałem  fragment w  TV- rolnicy chca takich dopłat jak w UNI -prawidłowo;ale do tego potrzeba mocniejszego głosu  wszystkich rolników

440

Ta jak już nam Donald  zaczął  obcinać potajemnie !