Odp: Dyskusje czasowe.
koło mojego domu płynie taki strumień wody jest gdzieś pół metra a w zeszłym roku jak były roztopy to zamienił się w rzeczkę
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
koło mojego domu płynie taki strumień wody jest gdzieś pół metra a w zeszłym roku jak były roztopy to zamienił się w rzeczkę
Koseś masz wiadomość albo pełną skrzynkę
Woda was nie zaleje ;ale za to leje się woda z trybun rzdowych ta jest niebezpieczna od naturalnej
http://www.farmer.pl/finanse/dotacje-i- … 600,1.html
No mam nadzieję, że po lekturze tego artykułu, chłopski elektorat PO zacznie się wstydzić za swoich reprezentantów.
Ale nam bal wyprawią wszystkim !! To samo co ekipa AWS ! Ruina jak nic naszego kraju się szykuję !
Rzecz w tym ze wieś nie specjalnie głosowała na PO i Tusk o tym wie dlatego sprawy wsi są spychane na boczny tor w sejmie
popierać palikota siać marychę 1ha to tyle co z 50 pszenicy
Jak prawicowiec będzie lewicowcem ? Toć to samo za siebie przemawia ! Mowa o Plikocie .
On ani prawicowy ani lewicowy tak naprawdę on sam nie wie kim jest i czego chce w tym sejmie
traktor jak czego chcą Kasy!!!!
Krzysiek ty weź mnie wesprzyj bo w człuchowie szmaciarze ze straży gminnej zrobili fotkę mojej zafiry od tylca jak jechałem przez tą dziurę .
w zeszłym roku też mi tam fotkę tyłu pojazdu zrobili miejscowość Mosiny dziady jedne
Jutro tata mój i jakaś ekipa z izb rolniczych jadą na strajk do szczecina będą walczyć o dopłaty krus ciekawo co to będzie
Damian witaj w klubie trzeba było po skamłać do Krzyśka to by ci może pomógł .
Marcin - o co chodzi z tym strajkiem w Szczecinie w sprawie KRUS
Dokładnie to nie wiem ale się zapytam wieczorem jak będę się w tata widział wiem że o dopłaty to o te 10 procent co chcą zabrać
a moze sie wybiore na ten strajjk zobaczyc co sie bedie dzialo.
Damian witaj w klubie trzeba było po skamłać do Krzyśka to by ci może pomógł .
To i ja się przyłączam U mnie w rodzinie też już wszyscy kierowcy zostali tam od tylca obfotografowani Kiedyś w tv nawet mówili, że te Krzyśkowe fotoradary są najbardziej "wydajne" w całej Polsce.
trzeba zwolnić..... ja zwolniłem a jeździłem naprawdę szybko ( 3godz 15 min do stolicy 350km) a teraz..... mam więcej paliwa w baku tak o 20 -30% a że jadę godzinę dłużej
coś mi umknęło, chcą zabrać 10%?!?!?!?
Przeginają pałę......
Oglądałem fragment w TV- rolnicy chca takich dopłat jak w UNI -prawidłowo;ale do tego potrzeba mocniejszego głosu wszystkich rolników
Ta jak już nam Donald zaczął obcinać potajemnie !
Strony Poprzednia 1 … 20 21 22 23 24 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo