681

Odp: Dyskusje czasowe.

No ja też  parę razy  pomyliłem wątek ale to przez  to że jestem  gapa roll  :red: Krzychu nie udawaj  że Cię nie obchodzą te  minusy,  jednak ciekawość Cię zżera smile

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

682

Koledzy ja nie jestem tu zbyt długo ale już w krótkim czasie moge stwierdzić że jest tu naprawde w porządku. Prawdziwi fani marki. porównując do tego co jest w tym agrofoto to temu forum należy się duży +. Spoko ludzie w temacie.

E 516 na części
Telefon 695 076 269

683

fakt potwierdzam kolege leszka chodz jego poznalem na agrofoto tam jest juz za duzo reklam i szpanowania nowym sprzetem a tu panuje zupelnie inna atmosfera bo tu jednak ludzie szukaja pomocy a  nie chwalenia sie co to nie oni i to duzy plus a  i kolejny to taki ze niema reklam   bo to aby oszpeca  ale wiadomo wlasciciel forum ma za to kase.   tu niema co zmieniac forum fortschritta  jest  ok i takie powinno pozostac wink

http://www.fotoload.pl/123aa36/0da6cca167e5001fc0cd2b03b436c34116164_min.jpg

684

Racja Andrzeju, smaruj meserszmita i pola kosić;) ps mam na imię Rafał, a Laszek to jeszcze zostało tak z czasów szkoły:)

E 516 na części
Telefon 695 076 269

685

sławek 42 napisał/a:

To znaczy Traktor, że ja i MarekP jako moderatorzy Ci nie pasujemy. Jestem mało rozumny już od urodzenia. Sory.
Postów nie wycinam, chyba że zdublowane. Nie ingeruję w treść, dbam jedynie o formę. Na pewno Marek Cię wyciął. Marek, przyznaj się, może nie lubisz Traktora .

Ja tego nie wycinałem, bo postów z reguły nie usuwam tylko jak mam czas to przenoszę, no chyba, że na prośbę autora, tym bardziej, że sam wtrąciłem tam swoje trzy grosze. Ja wszystkich lubię i nie raz przychodzi mi taka myśl aby blokować całe nowozakładane wątki, które dublują już istniejące. Widziałem jak to robią moderatorzy na innych forach. Bezlitośnie zamykają taki wątek, a autor dostaje ostrzeżeniem po oczach.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

686

Myślę  że moja frustracja wyrażona  w stosunku do moderatorów coś zmieni  w sposobie  ich działania  - a trzeba niewiele  troche dyskutować i i wykazać pewna doze  zrozumiena przecież  nikt tutaj nie dyskutuje  z komputerem? - tylko z czlowiekiem  który ma  taki lub  inny charakter-   a także inny punkt widzenia  na temat  który porusza  na tym forum? Zle  nie jest  a czemu  nie może być jeszcze lepiej???

687

Myślę  że moja frustracja wyrażona  w stosunku do moderatorów coś zmieni  w sposobie  ich działania

Nie sądze , posty nie w temacie i nie zgodne z regulaminem będą usuwane

Kto pyta jest głupcem przez pięć minut , kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie
GG 5280421  Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty

688

Leszku znaczy sie rafale ale i tak zostaniesz leszek zeby sie nie mieszac tongue  tylko co tu sarowac jak wiecznie pada hmm

http://www.fotoload.pl/123aa36/0da6cca167e5001fc0cd2b03b436c34116164_min.jpg

689

Gardło:)

E 516 na części
Telefon 695 076 269

690

traktor  ..  jak by ci to powiedziec ..   gadanie fakt .. uwagi mile widziane .. ale jak na razie  ta rozmowa nie prowadzi do niczego ...   nadal będziemy  usuwac co nie pasuje ..  bo inaczej bedzie bałagan ..

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

691

Panowie umówcie sie na skaypa i strzelcie po kielichu i będzie w porzo.CZasami mam wrarzenie że to jest sejm Pamiętajmy 1. szef ma zawsze rację 2.jeśli nie ma racji ,patrz na punkt pierwszy.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

692

My tu gadu gadu a minister Sawiski i jego kolesie kręcą takie lody że tylko pozadrościć .Ciekaw jestem jakby wszystkie karty zostały wyłożone na stół.Zezowata Maryla ma na pewno nie ciekawą minę .Może wreszcie nie wejdą do sejmu czego im z całego serca życzę .

693

Wojtas- ja nie neguję waszego prawa do prowadzenia porzadku na tym forum- myślę że każdy wnioski wyciągnał- ja też!- wiecej na ten temat już piszę!

694

Już Nie Piszę- Koniec Tego  Tematu !

695

jutro otwarcie olimpiady w LONDYNIE- a u nas trwa olimpiada PO -ZSL ; nepotyzm prywata przepychanki rzadowe w tle Serafin- i jego taśmy żenujące widowisko! a rolnicy w tle tych wydarzeń?  akurat Serafin mial rację mówiac o problemach wsi  ale do rządzących to nie dociera- liczy się interes partyjny a nie oczekiwania narodu.

696

Przecież jak wiedziałże jest nagrywane to złego słowa nie powiedział na siebie .Z tego Serafina też może być niezłe ziółko.Pcha się chyba na ektran i do sejmu z nową partią rolniczą.

697 Ostatnio edytowany przez draqon22 (2012-07-28 12:10:19)

Pcha się chyba na ektran i do sejmu z nową partią rolniczą

Bo  "Oni"  tak  mają  .Pchają  się  do  sejmu  ,  do  kamer. Kolejni  pseudouzdrowiciele  wszystkiego .  Tylko  jest  jedna  rzecz  którą  "Oni"  uzdrawiają   ......  własne  ego  i  portfel ,  reszta  jest  na  samym  końcu  okrężnicy.

698

miałęm okazje  być z Serafinem na strajku!- ukladny  wobec ZSL. Wiecej szcunku  mialem dla A. Lepera- ON wiedzial co to związki rolnicze i co trud rolnika Serafin tylko się zawsze podpinal  do Nas albo Lepera! nigdy  sam nic nie iniciował i taki jest do dziś ? Jakie Kółka taki szef! piszę teraz bo po poludniu  jadę kosić pszenicę- zwalanie  itd ....

699

Czy któryś z panów zainwestował swoje ciężko zarobione pieniądze w Alber Gold .Szkoda tych naiwnych ludzi którzy myśleli że zarobią krocie a stracili kupe kasy.Ale podobno zachłanny dwa razy traci.

700

Ja ich nie żałuję to nie była chęć zysku tylko pazerność na łatwą kasę ,i nie oszukujmy się tam biedni ludzie nie lokowali kasy tylko emeryci z budżetówki i inni tacy co z kasą nie mają co robić ! przykładowo rencista albo emeryt co ma 800zł świadczeń myśli tylko przeżyciu a nie o złocie !