Odp: Dyskusje czasowe.
No ja też parę razy pomyliłem wątek ale to przez to że jestem gapa :red: Krzychu nie udawaj że Cię nie obchodzą te minusy, jednak ciekawość Cię zżera
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No ja też parę razy pomyliłem wątek ale to przez to że jestem gapa :red: Krzychu nie udawaj że Cię nie obchodzą te minusy, jednak ciekawość Cię zżera
Koledzy ja nie jestem tu zbyt długo ale już w krótkim czasie moge stwierdzić że jest tu naprawde w porządku. Prawdziwi fani marki. porównując do tego co jest w tym agrofoto to temu forum należy się duży +. Spoko ludzie w temacie.
fakt potwierdzam kolege leszka chodz jego poznalem na agrofoto tam jest juz za duzo reklam i szpanowania nowym sprzetem a tu panuje zupelnie inna atmosfera bo tu jednak ludzie szukaja pomocy a nie chwalenia sie co to nie oni i to duzy plus a i kolejny to taki ze niema reklam bo to aby oszpeca ale wiadomo wlasciciel forum ma za to kase. tu niema co zmieniac forum fortschritta jest ok i takie powinno pozostac
Racja Andrzeju, smaruj meserszmita i pola kosić;) ps mam na imię Rafał, a Laszek to jeszcze zostało tak z czasów szkoły:)
To znaczy Traktor, że ja i MarekP jako moderatorzy Ci nie pasujemy. Jestem mało rozumny już od urodzenia. Sory.
Postów nie wycinam, chyba że zdublowane. Nie ingeruję w treść, dbam jedynie o formę. Na pewno Marek Cię wyciął. Marek, przyznaj się, może nie lubisz Traktora .
Ja tego nie wycinałem, bo postów z reguły nie usuwam tylko jak mam czas to przenoszę, no chyba, że na prośbę autora, tym bardziej, że sam wtrąciłem tam swoje trzy grosze. Ja wszystkich lubię i nie raz przychodzi mi taka myśl aby blokować całe nowozakładane wątki, które dublują już istniejące. Widziałem jak to robią moderatorzy na innych forach. Bezlitośnie zamykają taki wątek, a autor dostaje ostrzeżeniem po oczach.
Myślę że moja frustracja wyrażona w stosunku do moderatorów coś zmieni w sposobie ich działania - a trzeba niewiele troche dyskutować i i wykazać pewna doze zrozumiena przecież nikt tutaj nie dyskutuje z komputerem? - tylko z czlowiekiem który ma taki lub inny charakter- a także inny punkt widzenia na temat który porusza na tym forum? Zle nie jest a czemu nie może być jeszcze lepiej???
Myślę że moja frustracja wyrażona w stosunku do moderatorów coś zmieni w sposobie ich działania
Nie sądze , posty nie w temacie i nie zgodne z regulaminem będą usuwane
Gardło:)
traktor .. jak by ci to powiedziec .. gadanie fakt .. uwagi mile widziane .. ale jak na razie ta rozmowa nie prowadzi do niczego ... nadal będziemy usuwac co nie pasuje .. bo inaczej bedzie bałagan ..
Panowie umówcie sie na skaypa i strzelcie po kielichu i będzie w porzo.CZasami mam wrarzenie że to jest sejm Pamiętajmy 1. szef ma zawsze rację 2.jeśli nie ma racji ,patrz na punkt pierwszy.
My tu gadu gadu a minister Sawiski i jego kolesie kręcą takie lody że tylko pozadrościć .Ciekaw jestem jakby wszystkie karty zostały wyłożone na stół.Zezowata Maryla ma na pewno nie ciekawą minę .Może wreszcie nie wejdą do sejmu czego im z całego serca życzę .
Wojtas- ja nie neguję waszego prawa do prowadzenia porzadku na tym forum- myślę że każdy wnioski wyciągnał- ja też!- wiecej na ten temat już piszę!
Już Nie Piszę- Koniec Tego Tematu !
jutro otwarcie olimpiady w LONDYNIE- a u nas trwa olimpiada PO -ZSL ; nepotyzm prywata przepychanki rzadowe w tle Serafin- i jego taśmy żenujące widowisko! a rolnicy w tle tych wydarzeń? akurat Serafin mial rację mówiac o problemach wsi ale do rządzących to nie dociera- liczy się interes partyjny a nie oczekiwania narodu.
Przecież jak wiedziałże jest nagrywane to złego słowa nie powiedział na siebie .Z tego Serafina też może być niezłe ziółko.Pcha się chyba na ektran i do sejmu z nową partią rolniczą.
Pcha się chyba na ektran i do sejmu z nową partią rolniczą
Bo "Oni" tak mają .Pchają się do sejmu , do kamer. Kolejni pseudouzdrowiciele wszystkiego . Tylko jest jedna rzecz którą "Oni" uzdrawiają ...... własne ego i portfel , reszta jest na samym końcu okrężnicy.
miałęm okazje być z Serafinem na strajku!- ukladny wobec ZSL. Wiecej szcunku mialem dla A. Lepera- ON wiedzial co to związki rolnicze i co trud rolnika Serafin tylko się zawsze podpinal do Nas albo Lepera! nigdy sam nic nie iniciował i taki jest do dziś ? Jakie Kółka taki szef! piszę teraz bo po poludniu jadę kosić pszenicę- zwalanie itd ....
Czy któryś z panów zainwestował swoje ciężko zarobione pieniądze w Alber Gold .Szkoda tych naiwnych ludzi którzy myśleli że zarobią krocie a stracili kupe kasy.Ale podobno zachłanny dwa razy traci.
Ja ich nie żałuję to nie była chęć zysku tylko pazerność na łatwą kasę ,i nie oszukujmy się tam biedni ludzie nie lokowali kasy tylko emeryci z budżetówki i inni tacy co z kasą nie mają co robić ! przykładowo rencista albo emeryt co ma 800zł świadczeń myśli tylko przeżyciu a nie o złocie !
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo