781

Odp: Dyskusje czasowe.

Traktor bądz twardy . nie jesteś sam. na pohybel czerwonym. pozdrawiam .

Leszek   dla kolegów'

782

"Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie skurwysynem, ale kto na starość socjalistą pozostał, ten jest po prostu głupi." - Otto von Bismarck.

783

Witaj Sławku Słońce

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”
[Paul von Hindenburg w rozmowie z gen. Schleicherem i bp. Münsteru, 24-02-1931]

784

Witaj Fenol Przyjacielu.

785

Grzegorz to jest standard .Nie ma co liczyć na więcej .Normalny dzień zwykłego robola.może tak nasze dzieci będą miały inaczej bo my raczej nie.

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

786

wiecie co, ja nie chcę ględzić ale jak pracowałem w Szkocji to nic mnie nie obchodziło, chciałem coś kupić kupowałem. Tam inaczej się żyje a tu jak wlewasz do auta to myślisz, gasisz żarówkę  w przed pokoju, każda decyzja jest możliwie przemyślana. Jednak na zachodzi żyje się bardziej lightowo, bez spinania się nad pieniędzmi.

Ten Adolf Hitler to dziwny człowiek. Nigdy nie zostanie kanclerzem, najwyżej ministrem poczty, a i to bardzo wątpliwe! To tylko zarozumiały Czech, który wynurzył się z rynsztoka. Że ludzie się go boją, oto czego nie mogę pojąć! Najdalej za rok zostanie zapomniany, a o jego partii, młodych łobuzów nikt nawet nie będzie mówił.”

787

Pytałes  kim ja jestem w S-RI - tym który   towarzyszy  wyprowadzil z ich komitetów  a pierwszy  w   Rzeczypospolitej  zorganizował strajk  w obronie interesów  rolników! - nie bacząc że to rzad Mazowieckiego- współ organizowałem  wizytę Kohlla w Krzyżowej  na Dolnym Śląsku- chyba wystarczy? i wcale nie oczekuję na plusy  i pochwały  jestem rolnikiem który jak wy tyra na roli i ma forsza  a nie John  Derra! I też żyje  problemami dnia codziennego  ? A  to  że u władzy sa nieudacznicy  należy  ganić i zmieniać  taka jest powinnośc  związków zawodowych  rolników!!!!

788

mnie zamurowało...

789

Że tak to ujmę   Szacun ...  Więc jesteś jednym z nielicznych   którzy są  normalni smile  Pewnie znasz   Byłego posła ze Strzegomia big_smile   ten to potrafił   że tak to ujmę Zarabiać smile

Tak nawiasem ...  te nasze forum  jest naprawde Ciekawe tongue   w tym gronie znajdzie sie Ksiądz , Polityk,  zwykły chłop  ,   poeta big_smile    dziwna mieszanka big_smile i kto by pomyślał że połączy to wszystko  Forszaj big_smile

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

790

Witam wszystkich klubowiczów od tego roku jestem posiadaczem  512 i chciałbym zsię0gnąć paru porad Jestem tu nowy i z góry przepraszam ,że pisze nie w tym temacie co powinienem ale może mim ktoś pomoże  gdzie jest sprzęgło gumowe w e 512.

791

wuja wuja wuja, miło że jesteś ale takie wpisy ni z gruchy ni z pietruchy wyprowadzają z równowagi. Przywitaj się w odpowiednim dziale i uzupełnij profil- skąd, jaki sprzynt, załóż pytanie w dziale o kombajnach. Odpowiedz jest prosta i znam ją, a że bywam upierdliwy (dałem kiedyś takiemu jednemu 150 minusów tongue ) to se poczekasz wink
miłego przeglądania forum Paweł smile
jesteś katolikiem? big_smile

792

Niejaki Konrad .... sprowadził nam Krzyżaków a ty Traktor sprowadzałeś nam Kohla w jakim celu ?

793

Nie stresujcie nowego kolegi który nabył e-512 .Bądzmy dla siebie mili.A co do Kohla  to okazało się że też był niezły łapówkasz.Brał co się dało choć na ryby nie jeżdził.Wejdziesz między wrony będziesz krakał jak i one ,życia nikt sam nie zmini -walka z wiatrakami ale życzę pwodzenia.Trzeba zmienić mentalność i podejście do życia wtedy życie stanie się prostrze

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

794

Znam wielu ważnych  ale ja chodze  własną droga   czesto  chodziłem  z M. Zagórnym  ale nasze drogi sie rozeszly- A co do krzyżaków  GRUNWALD   już był i victoria  przypadła polakom  a teraz to my atakujemy  rynek niemiecki i tez wygrywamy ! ironia losu obu narodów - czy efekt pojednania zapoczątkowany  w Krzyżowej ?

795

A czym my atakujemy ten  rynek niemiecki ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

796

Naszymi bezrobotnymi+ meble i zdrowa  żywność  niemcy  nie moga   tego ataku odeprzeć  - zreszta  nie chcą !

797

A  Niemcy nie atakują  nas ? Do nas też przyjeżdżają ze wschodu za pracą bo naszym się  nie chce  . I tak w kółko .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

798 Ostatnio edytowany przez andrzej612b (2012-10-12 22:09:18)

Jednego jestem pewny  - w pobliskim zakładzie produkują trumny dla Niemców i to nie żart [ nie którzy mówią że z ruskiego drewna ] :walka:

799

czemu zdrowa żywność ??  bo nas nie stać na niezdrową ...   czemu nas nie stac na co kolwiek ?  bo nas unia dyma jak chce ?  a czemu nas dyma bo mamy w rządzie matołów  którzy  nic nie robią tylko biorą ??  każdy gra do swojej   bramki ?  a czemu nie można grać do bramki typu nasz kraj ??  wtedy by wszyscy lepiej  może mieli ...

Każdy samochód może służyć Ci do końca życia... tylko wystarczy nim z...... smile

800

wojtas napisał/a:

a czemu nie można grać do bramki typu nasz kraj ??  wtedy by wszyscy lepiej  może mieli ...

Pewnie, że tak tylko, to o czym piszesz, w realu wygląda tak jak na filmie "Miasto fabryka" w wątku "Ciekawe filmiki" Może Krzychu i Koseś byliby zainteresowani, ale ja wolę to co mam teraz, niż tamten dobrobyt.

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia