Odp: Dyskusje czasowe.
Traktor bądz twardy . nie jesteś sam. na pohybel czerwonym. pozdrawiam .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Traktor bądz twardy . nie jesteś sam. na pohybel czerwonym. pozdrawiam .
"Kto za młodu nie był socjalistą, ten na starość będzie skurwysynem, ale kto na starość socjalistą pozostał, ten jest po prostu głupi." - Otto von Bismarck.
Witaj Sławku Słońce
Witaj Fenol Przyjacielu.
Grzegorz to jest standard .Nie ma co liczyć na więcej .Normalny dzień zwykłego robola.może tak nasze dzieci będą miały inaczej bo my raczej nie.
wiecie co, ja nie chcę ględzić ale jak pracowałem w Szkocji to nic mnie nie obchodziło, chciałem coś kupić kupowałem. Tam inaczej się żyje a tu jak wlewasz do auta to myślisz, gasisz żarówkę w przed pokoju, każda decyzja jest możliwie przemyślana. Jednak na zachodzi żyje się bardziej lightowo, bez spinania się nad pieniędzmi.
Pytałes kim ja jestem w S-RI - tym który towarzyszy wyprowadzil z ich komitetów a pierwszy w Rzeczypospolitej zorganizował strajk w obronie interesów rolników! - nie bacząc że to rzad Mazowieckiego- współ organizowałem wizytę Kohlla w Krzyżowej na Dolnym Śląsku- chyba wystarczy? i wcale nie oczekuję na plusy i pochwały jestem rolnikiem który jak wy tyra na roli i ma forsza a nie John Derra! I też żyje problemami dnia codziennego ? A to że u władzy sa nieudacznicy należy ganić i zmieniać taka jest powinnośc związków zawodowych rolników!!!!
mnie zamurowało...
Że tak to ujmę Szacun ... Więc jesteś jednym z nielicznych którzy są normalni Pewnie znasz Byłego posła ze Strzegomia ten to potrafił że tak to ujmę Zarabiać
Tak nawiasem ... te nasze forum jest naprawde Ciekawe w tym gronie znajdzie sie Ksiądz , Polityk, zwykły chłop , poeta dziwna mieszanka i kto by pomyślał że połączy to wszystko Forszaj
Witam wszystkich klubowiczów od tego roku jestem posiadaczem 512 i chciałbym zsię0gnąć paru porad Jestem tu nowy i z góry przepraszam ,że pisze nie w tym temacie co powinienem ale może mim ktoś pomoże gdzie jest sprzęgło gumowe w e 512.
wuja wuja wuja, miło że jesteś ale takie wpisy ni z gruchy ni z pietruchy wyprowadzają z równowagi. Przywitaj się w odpowiednim dziale i uzupełnij profil- skąd, jaki sprzynt, załóż pytanie w dziale o kombajnach. Odpowiedz jest prosta i znam ją, a że bywam upierdliwy (dałem kiedyś takiemu jednemu 150 minusów ) to se poczekasz
miłego przeglądania forum Paweł
jesteś katolikiem?
Niejaki Konrad .... sprowadził nam Krzyżaków a ty Traktor sprowadzałeś nam Kohla w jakim celu ?
Nie stresujcie nowego kolegi który nabył e-512 .Bądzmy dla siebie mili.A co do Kohla to okazało się że też był niezły łapówkasz.Brał co się dało choć na ryby nie jeżdził.Wejdziesz między wrony będziesz krakał jak i one ,życia nikt sam nie zmini -walka z wiatrakami ale życzę pwodzenia.Trzeba zmienić mentalność i podejście do życia wtedy życie stanie się prostrze
Znam wielu ważnych ale ja chodze własną droga czesto chodziłem z M. Zagórnym ale nasze drogi sie rozeszly- A co do krzyżaków GRUNWALD już był i victoria przypadła polakom a teraz to my atakujemy rynek niemiecki i tez wygrywamy ! ironia losu obu narodów - czy efekt pojednania zapoczątkowany w Krzyżowej ?
A czym my atakujemy ten rynek niemiecki ?
Naszymi bezrobotnymi+ meble i zdrowa żywność niemcy nie moga tego ataku odeprzeć - zreszta nie chcą !
A Niemcy nie atakują nas ? Do nas też przyjeżdżają ze wschodu za pracą bo naszym się nie chce . I tak w kółko .
Jednego jestem pewny - w pobliskim zakładzie produkują trumny dla Niemców i to nie żart [ nie którzy mówią że z ruskiego drewna ] :walka:
czemu zdrowa żywność ?? bo nas nie stać na niezdrową ... czemu nas nie stac na co kolwiek ? bo nas unia dyma jak chce ? a czemu nas dyma bo mamy w rządzie matołów którzy nic nie robią tylko biorą ?? każdy gra do swojej bramki ? a czemu nie można grać do bramki typu nasz kraj ?? wtedy by wszyscy lepiej może mieli ...
a czemu nie można grać do bramki typu nasz kraj ?? wtedy by wszyscy lepiej może mieli ...
Pewnie, że tak tylko, to o czym piszesz, w realu wygląda tak jak na filmie "Miasto fabryka" w wątku "Ciekawe filmiki" Może Krzychu i Koseś byliby zainteresowani, ale ja wolę to co mam teraz, niż tamten dobrobyt.
Strony Poprzednia 1 … 38 39 40 41 42 … 77 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Pokój do pogawędek » Dyskusje czasowe.
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo