881

Odp: Dyskusje czasowe.

jan070770 napisał/a:

Brawo Brunon szkoda tylko,że się nie powiodło.

Z iście katolicką miłością do bliźniego, napisał kolega jan070770... Ręce opadają....

www.ifa-serwis.pl - warsztat, szlifiernia, pompy wtryskowe, wtryskiwacze i mycie w myjkach ultradźwiękowych.
www.rajstop.pl
- Raj dla stóp smile Najtańszy i najlepszy sklep w sieci - hurt i detal

Zamiast PW proszę napisać maila - szybciej dochodzi i jest pewniejszy.   http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

882

Piotrze chciałem to samo napisać ale z katolikom nie ma sensu cokolwiek tłumaczyć .

883

PiotrK napisał/a:
jan070770 napisał/a:

Brawo Brunon szkoda tylko,że się nie powiodło.

Z iście katolicką miłością do bliźniego, napisał kolega jan070770... Ręce opadają....

A Ty nigdy nie myślałeś o wysadzeniu sejmu wraz z wszystkimi tymi złodziejami.

884

kolego Koseś gęby katolikami sobie nie wycieraj.nie mieszaj czynów wariata z doktoratem podpuszczonych przez CBA z katolicyzmem .

Leszek   dla kolegów'

885

A Ty nigdy nie myślałeś o wysadzeniu sejmu wraz z wszystkimi tymi złodziejami
prośćej iść  na:wybory kolego

Leszek   dla kolegów'

886 Ostatnio edytowany przez Sebastian (2012-11-25 17:42:24)

Ja co tydzień myślę o wysadzeniu tego bajzlu . Jednak myśleć to nie to  samo  co wysadzić ...  Wybory to kpina . To tak samo jak  by wybrać  między zwykłą colą a tą bez cukru   .

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

887

wybory nic nie dają bo większość narodu to totalni imbecyle i i tak by głosowali na po.

888

PO-  sobie tyle nagrabiła  w oczach prostych ludzi że nie wiadomo jak dlugo  będa  przy  korycie   bo jak dlugo  można PO- partia oszustów   oszukiwac  polaków  że zyjemy  na zielonej wyspie dobrobytu  nawet naczelny  matoł tego rządu  w to nie wierzy! a co dopiero koalicjant ZSL - Pawlak za  udzial  w tym rzadzie dostał czerwoną kartkę-  i Piechociński  o tym wie ?

889

A Pis to sobie nie nagrabił ?

" Czasem trzeba zrobić krok w tył  by móc zrobić dwa do przodu . "

890

PSL to wejdzie w koalicje nawet z diabłem aby utrzymać się przy żłobie ,a PO jakby sobie tyle nagrabiła to by nie wygrała drugi raz wyborów .Wszystko jest możliwe że wygra po raz trzeci. PIS już pokazał na co go stać knując jakieś spiski ,podsłuchy agent Tomek ,prześladowania i stronniczość prezesa .Wydaje mi się że dyktator nie może rządzić prawie 38 milionowym krajem ,wychodząc z założenia że szef ma zawsze racje

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

891

A kto każe  glosować na PIS  sa inne ugrupowania prawicowe  sa i towarzysze  którzy tez chcą wladzy  jest taka oferta  na scenie politycznej - że każdy coś dla siebie  znajdzie kolego Marku 2011

892

krzychu napisał/a:

wybory nic nie dają bo większość narodu to totalni imbecyle i i tak by głosowali na po.

To dlaczego wszystkie partie wystrzegają się jak diabeł wody święconej wyborów bezpośrednich?

Małe świństwa mówi się głośno... Wielkie - szeptem. Prawdy natomiast nie mówi się w ogóle. Kto wie czy każda prawda nie jest w gruncie rzeczy największym świństwem? więcej
Marek Hłasko - Ósmy dzień tygodnia

893 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-11-25 23:09:31)

Narażę się !!!
Co tu dużo mówić
Polska puki co daje radę kryzysowi. Nie jest zbyt różowo ale.....
PO PIS SL PSL to tylko literki oni wszyscy różnią się od siebie tylko literkami.
I generalnie im dłużej ich mamy tym gorzej dla nas!!
I bez kolejnego Brunona K się od tych darmozjadów nie uwolnimy.
Tych gnid jest coraz więcej przejadają masze pieniądze.
Premie, dodatki, komisje, ekshumacje, afery itd my za to płacimy.
Jaka jest skuteczność ich działania? Czy mamy lepsze prawo?
Czy jest bezpieczniej? czy znikają kolejki do lekarza?
K.... nic na lepsze. A jkak coś nawet jest lepsze niż było to zaraz się okazuje że to nie jest ich zasługa.
Że też mu nie wyszło
Nie było prezydenta daliśmy radę. Myślę że prezydent ałby radę do czasu nowych wyborów parlamentarnych
Kiedy przyjedzie do mnie ABW ????

894 Ostatnio edytowany przez Krzysiek (2012-11-25 23:08:19)

dzwonek do drzwi....
:gun:
:box:
:walka:
:dance:

895

Krzysiek- zgadzam  się z twoim poglądem  na sytuację  polityczna  w naszym  kraju  -  dzwonka  sie nie obawjaj  -  hycle  sobie co najwyżej poczytają  - wszystko  zgodne  z prawem -  nikt Ci nie zabroni mówić  prawdy  i wyrażać swojej opinii  na tym forum  i nie tylko tu!

896

Traktor granat w rękę i jazda do sejmu jak jesteś taki odważny a potem jeszcze jeden na kongres biskupów  bo tam jest to samo !!!  Ale niestety rzeczywistość jest taka że każdy jest mocny w domowym zaciszu przed klawiaturą kompa ,czy myślisz że jak wejdzie "nowa" ekipa rządząca co co będzie ? to samo będzie ! Podam przykład z własnej gminy ,przez kilkanaście lat mieliśmy tego samego naczelnika a potem wójta gminy niestety zawiązała się opozycja aby starego przegonić .Po plugawej kampanii stary przegrał z nowym chłopakiem (30lat) no i zaczęły się czystki w gminie wywalano starych dobrych pracowników bo trzeba było obsadzić stanowiska ludźmi co pomagali w kampanii wyborczej oraz ich rodzinami ,ale jak to bywa stołków zbrakło dla wszystkich więc już mamy "nową opozycję" która w kolejnych wyborach próbowała pogonić nowego i wsadzić człowieka który de facto był związany z wspominanym pierwszym wójtem .Nie udało się młody wójt rządzi drugą kadencję ale nowa stara opozycja nie śpi i cały czas szuka haków i sposobów aby podłożyć świnię .Jaki morał z tego dla mnie, żaden kupuję hektary ,rozwijam produkcję dbam o dzieci bo one są najważniejsze dla mnie a kto rządzi gminą ,powiatem,krajem jest dla mnie sprawą drugorzędną gdyż to Ja sam jestem kowalem swojego losu ,a władza jakaś musi być aby nie było anarchii !!!

897

Koseś zgadzam się w stu procentach z tobą ,tylko dodam że opozycja nie ważne czy na skali gminy,powiatu czy kraju to wie najlepiej jak powinno się rządzić i co zrobić aby uzdrowić chory kraj a jak wejdą na stołki to  piórka im opadają i zaczyna się zbieranie profitów.

Nie ma że się nie da, jak się nie chce to się nie da...;)

smile E-516 na części. smile

898

Ojanusz dobrze mówisz. Jest tak jak wyżej napisał Traktor są i towarzysze którzy też chcą władzy. Raczej powinno być są sami tacy towarzysze... a reszta to już każdy wie.

899

traktor napisał/a:

A kto każe  glosować na PIS  sa inne ugrupowania prawicowe  sa i towarzysze  którzy tez chcą wladzy  jest taka oferta  na scenie politycznej - że każdy coś dla siebie  znajdzie kolego Marku 2011

Tylko żeby rządzić to trzeba mieć większość.Przy 5% poparciu trudno będzie coś zrobić ,chyba że się stanie jakiś cud i piątka się rozmnorzy .

TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW KTO NIC NIE ROBI big_smile

900

13..12 ..1981- Wielu pamieta  tą  datę  wielu nie nie  zna  A wielu  nie chce pamietać  My  na Dolnym Śląsku  pamiętamy tamten  czas !!!!