Odp: Transit przyciągnął
Szacunek Krzysiek. Przykład że nawet rodzinny van może być dobrze wykorzystany. Oszczędność na transporcie. Jaki ma silnik? Jeszcze trochę i samochody typu van czy dostawczak zastąpią ciągniki w transporcie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » Transit przyciągnął
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szacunek Krzysiek. Przykład że nawet rodzinny van może być dobrze wykorzystany. Oszczędność na transporcie. Jaki ma silnik? Jeszcze trochę i samochody typu van czy dostawczak zastąpią ciągniki w transporcie
I tak trzymać chłopy.
my chyba 6 lat temu pilmeta przytargaliśmy na lawecie którą targał golf II a byliśmy po niego aż 300 km w jedną stronę
W mojej zafirze już kilka razy napawałem mocowanie haka bo się na zamku wyrabia gdyż połowę życia spędza z dużą przyczepką i czego to już się na niej nie woziło
chyba nie długo z ponad wagowych transportów trza będzie zrezygnować mi inowrocław obstawili automatycznymi wagami z całą masą kamer na krajowej 15 i 25 rusza system od 1 stycznia
Kolejne 2 przed Gniewkowem i Toruniem
my w niedzielę przytargaliśmy galexem na lawecie talerzówkę keverlanda 3.6m , kiedys ten pług Niemeyer do tego 3 przyczepy w sumie wiekszośc maszyn co są w domu kolega Sprinterem przytargał gównomiota forszajowego na takiej lawecie
mnie najbardziej boli ta w Latkowie bo do Wierzchosławic z marchewką jeżdziłem
koni ma aż 90
A co do tych wag
Traktory i osobówki też będą ważyć?
Dobry silnik chyba najlepszy z rodziny 1.9 tdi ją z ojcem ze 2 lata temu to golfem 2 w td plus laweta po agregat b 231 jakieś 230 km włożył mam ten agregat ruszyć już nie dało rady za ciężki ale jak coś to 1 tys ropy się wozi
Bo do ciągania przyczep auto ma mieć tylny napęd. Kiedyś Polonezem z lawetą to wszystko woziłem, osobówki małe (fiat 125p) i duże (mercedes 123), a nawet starsze busy Transit 2,5 LDi. teraz mam Transity, które w ciężkich warunkach tak jak dzisiaj dostają na koła łańcuchy i targają oj targają.
od tylnego napędu lepszy jest tylko 4x4....
co do wag to jest dywanik i wszystko co ma tablice system ma poruwnywać dane z ewidencji DMC i za miesiąc ci przyjdzie fota jak z foto radaru tak mi siąsad mówił - robi w drogówce
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Fortschritt i IFA » Jakie maszyny ciągacie? » Transit przyciągnął
Forum oparte o: PunBB 1.4.4
Configured by: Michal Pukalo